• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İzmir'de iğneli veya lazer epilasyonda iyi sonuçlar aldığınız yerler var mı?

girl64

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
43
0
96
Uşak
Öncelikle herkese merhaba.Bu sene liseye başlıycam ve artık dudagımın ustundeki tuylerden kurtulmak istiyorum.Daha once cesaret edipte hiç aldırmadım.Tabi buda benim için çok problem oldu.Bu yaz iğneli epilasyon yaptırmayı dusunuyorum veya lazer ama cok arastırdım ve lazerın yuz bolgesınde bıraz problemli oldugunu kesin sonuc vermedigini hatta sarı tuyler cıkmasına sebep oldugunu buldum.Ben bugday tenliyim ve dudagımın ustunde cok sık fakat cok siyah olmayan tuyler var bu yuzden lazerden bi sonuc alamayacagımı dusunuyorum ama ıgneli epılasyonda cok acıyormus bundan dolayıda bıraz korkuyorum acıkcası :1: ama artık bole gezmekte ıstemıyorum.bu konuda İzmir'e gitmeyi dusunuyorum ,bole igneli epilasyon veya lazer epilasyon yapan ve iyi neticeler aldıgınız İzmir'de bıyer varsa lutfen bana yardımcı olurmusunuz?Bu konu benim için çok onemli okullar acılmadan igneli veya lazer epilasyona baslayıp su tuylerden artık kalıcı olrak kurtulmak istiyorum okulda hıc rahat edemıyorum bu durum yuzunden Lütfen bana yardımcı olun.:14::5:

Öncelikle herkese merhaba.Bu sene liseye başlıycam ve artık dudagımın ustundeki tuylerden kurtulmak istiyorum.Daha once cesaret edipte hiç aldırmadım.Tabi buda benim için çok problem oldu.Bu yaz iğneli epilasyon yaptırmayı dusunuyorum veya lazer ama cok arastırdım ve lazerın yuz bolgesınde bıraz problemli oldugunu kesin sonuc vermedigini hatta sarı tuyler cıkmasına sebep oldugunu buldum.Ben bugday tenliyim ve dudagımın ustunde cok sık fakat cok siyah olmayan tuyler var bu yuzden lazerden bi sonuc alamayacagımı dusunuyorum ama ıgneli epılasyonda cok acıyormus bundan dolayıda bıraz korkuyorum acıkcası :1: ama artık bole gezmekte ıstemıyorum.bu konuda İzmir'e gitmeyi dusunuyorum ,bole igneli epilasyon veya lazer epilasyon yapan ve iyi neticeler aldıgınız İzmir'de bıyer varsa lutfen bana yardımcı olurmusunuz?Bu konu benim için çok onemli okullar acılmadan igneli veya lazer epilasyona baslayıp su tuylerden artık kalıcı olrak kurtulmak istiyorum okulda hıc rahat edemıyorum bu durum yuzunden Lütfen bana yardımcı olun.:14::5:

kesinlikle tavsiye etmiyorum ben bizzat lazer üzerine güzellik merkezinde çalıştım ve bende lazer maduruyum. vücutta en geç sonuç veren bölge yüz bölgesidir. lazer makinaları (tabi işlevine göre) siyah tüyleri görür. zaman içerisinde bu tüylerin rengi açılır. ve makina bu açık renk tüyleri görmez. daha sonra iğneli epilasyon dedin! buda sadece beyaz tüyler için geçerlidir. fakat ben sonuç verdiğini göremedim.... lazer işlemi yani yüz bölgesi için söylüyorum kesinlikle yazın yapma.. okullar açılmadan dediğine göre yazın yaptıracaksın ama sakın böyle bilinçsizce hareket etme. çünkü lazerle işlem görmüş bir ciltle güneşe çıkılmaz bu; cildinde kalıcı lekelerin oluşmasına yol açar.. uzmanlar yazın önermez. yazın yaptıranlarda çok çok yüksek güneş koruyucu krem kullanır ama yinede güneşten sakının der uzmanlar... bence şimdilik ağda yada ip yardımıyla geçiştir bu yazı.. kışa girdiğinde iyice araştırırsın. ama bu işi hem paket olarak sana satıp para alanlar var birde her seansa para alanlar var. sen seans başına para ver. çünkü örneğin bi pakette 10 seans var. sen paketini bitiriyosun başta üye yaparken çok güzel ama bide bakmışsınki paket bitmiş ama tüyler yerinde.. çok ii araştır ve yazın yapma sakın ok..

Son düzenleme:
öncelikle sorumu cevapladıgınız için çok tesekkurler :13: anladıgım kadarıyla lazer siyah iğneli epilasyon sarı tuyler için ikiside yaz döneminde yaptırısam leke kalır diyorsunuz evet leke kalma ihtiali oldugunu biliyorum ama ağda veya iple almayı kesinlikle dusunmuyorum cunku aldıkca daha siyah ve daha sert cıkıyo batıklar olusabiliyo ve delik delik oluyo oyuzden hala iğneli epilasyon yaptırmayı dusunuyorum dediğiniz gibi günes koruma kremleriyle falan atlatırım bu yazı :129: bana onerebileceginiz biyer varmı acaba forumda aysel hamını gordum aysel epilasyon annemde dun aramıs galiba hic bu merkeze giden varmı aranızda veya önerebilecegi biryer olan?:34:

1 ay önce İzmir'e gittim iğneli epilasyon için. Yüz ve bıyık bölgesini aldırdım ve 1 aydır alınanlar hiç çıkmadı. Ne zaman rahatsız olursam tekrar gideceğim. Ben Aysel hanıma gittim ve kesinlikle çok memnunum. Dediklerini uyguladım ve bol bol pudra kullandım. hiç bir iz yok tertemiz oldu. Herkeste aynı sonucu verir mi bilmiyorum ama kesinlikle Aysel hanım çok iyi bir uzman ve tavsiye ediyorum. İyi ki çok araştırıp doğru bir karar vermişim :)

Hayır canım öyle dayanılmayacak gibi bir acı değil. Kişiden kişiye değişir bazıları çok acıyor diyor bazıları tam tersini söylüyor. Kendini korkutma canım önemli olan iyi bir uzman bulup tamamen tüylerden kurtulmak. Gerçekten çok rahat :)

peki epilasyondan once emla KREM FALAN SURUYOLARMIS BENDE SURSEM FAYDASI OLURMU ACABA?

Onu bilemem canım. Ben emla krem kullanmadım. Öyle dayanamayacağım kadar da acı hissetmedim.

1 ay önce İzmir'e gittim iğneli epilasyon için. Yüz ve bıyık bölgesini aldırdım ve 1 aydır alınanlar hiç çıkmadı. Ne zaman rahatsız olursam tekrar gideceğim. Ben Aysel hanıma gittim ve kesinlikle çok memnunum. Dediklerini uyguladım ve bol bol pudra kullandım. hiç bir iz yok tertemiz oldu. Herkeste aynı sonucu verir mi bilmiyorum ama kesinlikle Aysel hanım çok iyi bir uzman ve tavsiye ediyorum. İyi ki çok araştırıp doğru bir karar vermişim :)

Merhaba Lady,

Ben de Aysel Hanım'a gitmeyi düşünüyorum ama forumda çalıştığı yerin adresini bulamadım, Aysel Hanım'ın çalıştığı yerin tam adresini ve telefon numarasını burdan yazman mümkün mü?

LADY hanım size bir seyler sormak istiyorum ama malesef özelden mesaj atamadıgım için burdan sormak zorundayım siz iğneli epilasyona baslayalı bir iki ay oluyor galiba bir sonuç alabildiniz mi?Bir de islem gören tüyler bidaha cıkıyor mu?ilginiz icin simdiden tesekkurler.:34:

herkes yüzü için gitmiş ama ben gögüs ucumdaki tüylenme için gidiyorum ilk seans yaptırdım tabi hemen etkisini göremedim diğer bölgeler lazer epilasyon yaptırıyorum ama gögüs için igneli olması gerekiyormuş izmirde yaptırıyorum umarım sonuç olumlu olur pek kimsede olmasada gögüs ucundaki siyah uzun kıllardan rahatsız oluyorum

LADY hanım size bir seyler sormak istiyorum ama malesef özelden mesaj atamadıgım için burdan sormak zorundayım siz iğneli epilasyona baslayalı bir iki ay oluyor galiba bir sonuç alabildiniz mi?Bir de islem gören tüyler bidaha cıkıyor mu?ilginiz icin simdiden tesekkurler.:34:

Ben ilk defa iğneli epilasyon yaptırdım. 22 mayısta başladım. oturduğum şehirde güvenebileceğim bir uzman yok. O yüzden İzmir'e gittim. Çok memnunum. Hala çıkmadı alınan tüyler. Tabi ki tekrar gideceğim. 1 defada bitmez. Ama çok rahatım. Alınanlar çıkmadı, leke veya iz kalmadı.

Dakikası ne kadar? Bir seans ortalama kaç dk sürüyor ve bahsettiğiniz Aysel Hanım'ın adresini yazabilir misiniz? Çok soru oldu ama acil ihtiyacım var artık tüylerimden kurtulmak istiyorum.

ben de iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum izmir de tavsiye ettiğiniz bi yer var mı? aysel hanım diyor herkes ama yüz bölgesine yaptıracağım için çekiniyorum biraz. iz kalma olayı olur mu?

1 ay önce İzmir'e gittim iğneli epilasyon için. Yüz ve bıyık bölgesini aldırdım ve 1 aydır alınanlar hiç çıkmadı. Ne zaman rahatsız olursam tekrar gideceğim. Ben Aysel hanıma gittim ve kesinlikle çok memnunum. Dediklerini uyguladım ve bol bol pudra kullandım. hiç bir iz yok tertemiz oldu. Herkeste aynı sonucu verir mi bilmiyorum ama kesinlikle Aysel hanım çok iyi bir uzman ve tavsiye ediyorum. İyi ki çok araştırıp doğru bir karar vermişim :)[/QUOTE

ben de yaptırdım ama alınanlar hala devam ve eskisinden daha kötü lütfen gerçekleri yazın burda

1 ay önce İzmir'e gittim iğneli epilasyon için. Yüz ve bıyık bölgesini aldırdım ve 1 aydır alınanlar hiç çıkmadı. Ne zaman rahatsız olursam tekrar gideceğim. Ben Aysel hanıma gittim ve kesinlikle çok memnunum. Dediklerini uyguladım ve bol bol pudra kullandım. hiç bir iz yok tertemiz oldu. Herkeste aynı sonucu verir mi bilmiyorum ama kesinlikle Aysel hanım çok iyi bir uzman ve tavsiye ediyorum. İyi ki çok araştırıp doğru bir karar vermişim :)[/QUOTE

ben de yaptırdım ama alınanlar hala devam ve eskisinden daha kötü lütfen gerçekleri yazın burda

İyi de sizi anlamıyorum. Siz sonuç alamadıysanız benim suçum ne? Oraya yazmışım herkeste aynı sonucu verir mi bilmiyorum diye. Bulup bulup benim yorumlarımdan alıntı yapıyorsunuz sanki kıllarınızı ben çıkardım. Ben tekrar söylüyorum ben memnunum ama başkalarında ne sonuç verir bilemem.

Back