Öncelikle herkese merhaba.Bu sene liseye başlıycam ve artık dudagımın ustundeki tuylerden kurtulmak istiyorum.Daha once cesaret edipte hiç aldırmadım.Tabi buda benim için çok problem oldu.Bu yaz iğneli epilasyon yaptırmayı dusunuyorum veya lazer ama cok arastırdım ve lazerın yuz bolgesınde bıraz problemli oldugunu kesin sonuc vermedigini hatta sarı tuyler cıkmasına sebep oldugunu buldum.Ben bugday tenliyim ve dudagımın ustunde cok sık fakat cok siyah olmayan tuyler var bu yuzden lazerden bi sonuc alamayacagımı dusunuyorum ama ıgneli epılasyonda cok acıyormus bundan dolayıda bıraz korkuyorum acıkcası ama artık bole gezmekte ıstemıyorum.bu konuda İzmir'e gitmeyi dusunuyorum ,bole igneli epilasyon veya lazer epilasyon yapan ve iyi neticeler aldıgınız İzmir'de bıyer varsa lutfen bana yardımcı olurmusunuz?Bu konu benim için çok onemli okullar acılmadan igneli veya lazer epilasyona baslayıp su tuylerden artık kalıcı olrak kurtulmak istiyorum okulda hıc rahat edemıyorum bu durum yuzunden Lütfen bana yardımcı olun.