İzmir’de İğneli Epilasyon

Ayse0087

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2019
1
2
1
29
Merhabalar, daha önce İzmir’de iğneli epilasyon yaptırmış olan var mı? Var ise nereyi önerirsiniz?

Daha önce çene ve boyun bölgeme lazer tedavisi yaptırdım fakat hala kalım tüylerim fazla fazla çıkıyor, bu yöntemi doktorumdan ancak çok iyi ve güvenilir bir yer bulursam yaptırmam önerisini aldım. Fakat yüz bölgesi iz olasılığı beni korkutuyor bu yüzden iz bırakmadan kesin çözümle işinin ehli bir salon arıyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Merhabalar,
Ben de lazer epilasyon mağduruyum ve yüz, üst kol bölgemde ince tüylerimde kalınlaşma oldu. Şimdi İzmir de İğneli epilasyon arayışındayım. Konunun takipçisiyim.

Ben de arayış içerisindeyim açıkçası daha önce 2 yerr gittim, ilkinden aslaaa memnun değilim inanılmaz sivilcr yaptı ikincisi iyi gibiydi ama emin olamıyorum

Merhaba hatay ilayda guzellil merkezinde ben yaptirdim sonuc aldim yuz icin igneli yaptirdim baska yerime yaptirmadim. Sizde bir an evel kuttulursunuz umarim. Bu arada sivilce yapmasi dogru igneli disinda onceden yaptirdiklarim yuzumu mahvetti apse sivilce oldu tum cenem. Cok sukur bitti hepsi orayi tavsiye ediyorum. Forumda cok yazdim orasiyla ilgili yasadigim deneyimleri okursunuz gecmis olsun.

Mrb izmirde iğneli epilasyon tavsiyesi istemisiniz benim gittim yer var benim yüzündeki kılları bitirdi çok memnunum işinin pri tavsiye ederim ilayda güzellik.merkezi hatayda

Mrb izmirde iğneli epilasyon tavsiyesi istemisiniz benim gittim yer var benim yüzündeki kılları bitirdi çok memnunum işinin pri tavsiye ederim ilayda güzellik.merkezi hatayda
Yüzünüz dışında uygulama yaptırdığınız bir bölgeniz oldu mu acaba ?

Ben de bugün ilayda da ilk seansımı yaptırdım, tavsiyeleri üzerine nohut kadar baklezonu yanağımın iki yanına yaydım aysel hanımdan kalma tavsiye olarakta bir süre sonra da bebek pudrası geçtim bakalım nasıl olacak umarım en kısa sürede biter

Merhaba, iğneli epilasyon vücudunda metal olanlara uygulanmıyormuş diş implantı olanlara mesela. Cihazın topraklaması olması gerekiyormuş yoksa elektrik çekiyormuş. Cihazında topraklaması vs olan bir yer biliyor musunuz izmirde.

Sizin vücudunuzda implant vs herhangi bir metal var mıydı? Janine gittim ama implantım olduğu için makinalarının topraklaması olmadığı için yapamayacaklarını söylediler de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…