Merhabalar,
Ben de lazer epilasyon mağduruyum ve yüz, üst kol bölgemde ince tüylerimde kalınlaşma oldu. Şimdi İzmir de İğneli epilasyon arayışındayım. Konunun takipçisiyim.
Bende orada yaptirdim benimde bitti. Herkesede tavsiye ettim mukemmellerMrb izmirde iğneli epilasyon tavsiyesi istemisiniz benim gittim yer var benim yüzündeki kılları bitirdi çok memnunum işinin pri tavsiye ederim ilayda güzellik.merkezi hatayda
Yüzünüz dışında uygulama yaptırdığınız bir bölgeniz oldu mu acaba ?Mrb izmirde iğneli epilasyon tavsiyesi istemisiniz benim gittim yer var benim yüzündeki kılları bitirdi çok memnunum işinin pri tavsiye ederim ilayda güzellik.merkezi hatayda
Yaptirmadim ama yenj cihaz almislar bacaklarim icin dusunuyorum baslayabilim belki.Yüzünüz dışında uygulama yaptırdığınız bir bölgeniz oldu mu acaba ?
Yüzünüz dışında uygulama yaptırdığınız bir bölgeniz oldu mu acaba ?
Yaptirmadim ama yenj cihaz almislar bacaklarim icin dusunuyorum baslayabilim belki.
Evet ben yaptırdım göbek yaptırdım bitti bende bende bacak istiyorumYüzünüz dışında uygulama yaptırdığınız bir bölgeniz oldu mu acaba ?
Göbek çizgi şeklinde mi yaptırdınız yoksa tüm karın olarak mı?Evet ben yaptırdım göbek yaptırdım bitti bende bende bacak istiyorum
Tüm kârın yaptırdımGöbek çizgi şeklinde mi yaptırdınız yoksa tüm karın olarak mı?
Kaç saat sürdü acaba ilk tur, yoğun muydu tüylerinizTüm kârın yaptırdım
3saat sürdü bidada cikmadi gerçekten gül hmm çok güzel yapıyorKaç saat sürdü acaba ilk tur, yoğun muydu tüyleriniz
Herhangu bisey yoktu bizde.Sizin vücudunuzda implant vs herhangi bir metal var mıydı? Janine gittim ama implantım olduğu için makinalarının topraklaması olmadığı için yapamayacaklarını söylediler de...
Teşekkürler :)Herhangu bisey yoktu bizde.
İlaydaya da sorun bi isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?