• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İzmir'de iğneli epilasyon yaptıranlar

hooverphonic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
114
28
28
İzmir
Arkadaşlar İzmir'le ilgili açılan başlıklar hep eski tarihte kalmış,. Şu anda acil karar verip iğneliye başlamam lazım çünkü bıktım artık yüzümdeki tüylerden . Lütfen yardım edin. Madam Janine, Aysel Abla, Münevver isimlerini duydum. Sizler nereyi tercih ettiniz, memnun kaldınız mı, tüylerde ne kadar azalma oldu. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

İğneli epilasyon zaman alan ve acılı bir süreç olduğu için (maddi anlamda da baya külfetli) o nedenle doğru kararı vermeme yardımcı olun sevaba girersiniz gerçekten

Arkadaşlar sağolun cevap vermediğiniz için ama en azından nerede başladığımı söyleyeyim. Madam Janine'de başladım ilk uygulamam gayet iyi geçti şimdilik sıkıntım yok. ileri seanslarda da tepkilerimi yazarım

Dakikası ne kadar acaba,ben de başlamayı düşünüyorum da. Essiyi düşündüm evime yakın olması sebebiyle ama henüz gidip görüşemedim bakalım

açıkçası biraz pahalı dakikası 3.75 , uygulayıcının eli çok hızlı olduğundan çok dert etmiyorum şu anda :/
Essi'yi kimseden duymadım ama sen yine de fikir edin yerinde incele bence, bu işte hijyen çok önemli

Arkadaşlar 2.seansımı da tamamladım.. Çenemdeki sert tüylerimde incelme olduğunu gördüm. Boynumda olan tüylerin %50si işlem gördü gibi, geçen sefer aldıklarından henüz çıkan olmadı. Bıyık bölgesine de başladık inanılmaz acıyor, acı eşiğiniz düşükse kesinlikle uyuşturucu krem bir şey sürün derim.. ilk seansımda yanak bölgemde olan sert tüyleri almıştı, bu sefer de geride kalanları almaya çalıştı.. Yarım saatlik gittiğim için ortaya karışık bir seans oluyor, çünkü daha uzun sürelisine dayanamıyorum... Tüyleri bol olan bir insan olduğum için süreç biraz uzun sürecek gibi hayırlısı artık :)

Arkadaşlar 2.seansımı da tamamladım.. Çenemdeki sert tüylerimde incelme olduğunu gördüm. Boynumda olan tüylerin %50si işlem gördü gibi, geçen sefer aldıklarından henüz çıkan olmadı. Bıyık bölgesine de başladık inanılmaz acıyor, acı eşiğiniz düşükse kesinlikle uyuşturucu krem bir şey sürün derim.. ilk seansımda yanak bölgemde olan sert tüyleri almıştı, bu sefer de geride kalanları almaya çalıştı.. Yarım saatlik gittiğim için ortaya karışık bir seans oluyor, çünkü daha uzun sürelisine dayanamıyorum... Tüyleri bol olan bir insan olduğum için süreç biraz uzun sürecek gibi hayırlısı artık :)
cilt yapın nasıl? seanslardan sonra sivilcelenme gibi bir sorun yaşıyormusun? ben yaşamıştımda :KK61:
cildinde iz ya da kabuklanma gibi bi sorun yaşadın mı?

cilt yapın nasıl? seanslardan sonra sivilcelenme gibi bir sorun yaşıyormusun? ben yaşamıştımda :KK61:
cildinde iz ya da kabuklanma gibi bi sorun yaşadın mı?

cildim çoook hassas :( ilk seansımda çok fazla sivilcelenmem olmadı bikaç yerde vardı ama bu kez bıyık-çenem ve yanağımda da sivilcem oldu. bide çok kızarıklık oldu. çünkü ilk seansımda karışık çalıştı sert olanları alıp orantılı uygulama yapınca aşırı kızarmam olmamıştı canım. Bu kez sık tüylerimi dipdibe almaya çalışınca bayaa kızardı kabarma oldu ama kabarma ertesi gün geçti. kızarıklık da iki güne geçti kabuklanma var şimdi... bunlar zaten olan şeylermiş, henüz izle karşılaşmadım inşalllah da olmaz :)

kızlar ben 1 ay kadar bir aradan sonra bugün yarım saatlik bir seans daha yyaptırdım. yakınımızın düğünü olduğu için makasla kısaltma yapmıştım doğal olarak kısalttıklarım biraz sertleşti. Uygulayıcım çene bölgemin hepsini aldı ,eskiye nazaran daha sert çıkıyor kıllarım. Ve çenede daha az zaman harcamaya başladı, çıkanları toparlıyor yanağa geçiyor. Bugün çene ve sağ yanak yoğunluklu çalıştık. Yaarın 40 dklık gidicem bu kez de sol yanağımda hiç almadığı yerlerle birlikte çıkanları alacak. Sürem yeterse biraz da bıyıktan almasını isticem. Açıkçası bıyık bölgesine hiiiç dokunulmadığında seans daha katlanabilir oluyor :) sanırım bundan sonra yüzü ikiye bölüp gitmeyi düşünüyorum çünkü yarımşar saatlik uygulamayla tüm yüzün işlem görmesi imkansız. Zamanı iyi ayarlayabilirsem peş peşe iki gün gidip seanslarıma devam edicem :)

bugün çene- yanak 6.seansımı yaptırdım. daha çok çene ağırlıklı çalışmak zorunda kaldık çünkü bir önceki seanstan beri çıkmamış olan kıllarım çıkmıştı, onlara da işlem uygulandı. çene bölgemin bir kısmında azalma var, ordan su anda kıl çıkmıyor iiki seanstır oraları işlem görmedi. inşallah bir daha çıkmazlar:) çene bölgesi gerçekten inatçı bir bölge ne zamann tamamen kurtulcam bilmiyorum. Ama süre bakımından değerlendirmem gerekirse ilk başlarda çenede oyalanma süresi yarım saat-40 dk arasındayken bugün yaklaşık 25 dkya düştü. Geri kalan dakikalarda yanak çalıştık. şu anda en büyük problemim yanaklar ve favoriler.. haftaya oraları için randevu alıcam. çünkü çene işin içine girdi mi benim seansımı harcıyor resmen.. şimdilik ilerlemeler bu kadar. 6 seans çok fazlaymış gibi duruyor ama henüz yüzümün tamamı işlem görmedi..yani hala 1 seansa eşit olan (tüm yüzümün alınmış hali) gerçekleşmedi.. inanın o günü iple çekiyorum:)

Merhaba. Ben de yuzum icin janine basladim. Daha bir kez gittim. Yaklasik 20 gun oldu. Ilk seanstan tuyler azalmis gibi. Bu hafta 2. Seansa gidicem. Insallah kesin cozum olur.

evet bende bu sıralar düşünmeye başladım şu işi. ne kadar güzel gelişmeleri hep yazmışsın..seni takipteyim

bence düşünme hemen harekete geç :) çünkü gerçekten uzun bi süreç.. keşke böyle bir şeyin olduğunu 2-3 sene önce öğrenseydim şimdi bebek gibi pürüzsüz yüzüm olurdu.. gelişmeleri yazmaya çalışıyorum fırsat buldukça, bu hem bana iyi geliyor azalma var mı kendim de gözlemleyebiliyorum, hem de başka arkadaşların epilasyon süreçleri bana baya fikir vermişti. aynısını ben de başkasına yaparak yardım edebilirsem ne mutlu bana :)

Merhaba. Ben de yuzum icin janine basladim. Daha bir kez gittim. Yaklasik 20 gun oldu. Ilk seanstan tuyler azalmis gibi. Bu hafta 2. Seansa gidicem. Insallah kesin cozum olur.

tatlım ilk seanslarda arayı çok uzun bırakma. bak ben de senin gibi 3 hafta arayla gidiyordum. bir süre sonra alınmayan yerler baya uzuyor, onlara da el atması lazım. ben artık elimden geldiğince 2şer hafta gitmeye çalışıcam. hem kıllar iyice beslenmeden yeni çıkanları almış olur, hem de almadıklarına daha çok müdahale eder. Seans aralığı arttıkça yeni kıllara dokunma süresi çok azalıyor maalesef. çünkü önceden almış olduğu yerlerdeki yeni çıkan kılları almakla uğraşıyor.
inşallah kurtuluruz canım
bundan bbaşka çaremiz yok zaten

Evet ben lazer de yaptirmistim ama cok az faydasini gordum, sadece koyu siyahlar biraz inceldi. Igneli son carem. Arayi acma nedenim de hem maddi hem de cilt biraz kendini toparlasin istedim. Bir de 1 saat yaptirdigim icin cogu kil islem gordu ama tabi alttan gelen tuyler de varmis. Bu arada ilk uc gun sabah aksam alkolle silip desitin adli kremi surmemi onermislerdi. Bunun disinda bir bakim veya krem uyguluyor musunuz? Kabuk tuttuktan sonra ve dokulurken de bakima devam ediyor musunuz?

Evet ben lazer de yaptirmistim ama cok az faydasini gordum, sadece koyu siyahlar biraz inceldi. Igneli son carem. Arayi acma nedenim de hem maddi hem de cilt biraz kendini toparlasin istedim. Bir de 1 saat yaptirdigim icin cogu kil islem gordu ama tabi alttan gelen tuyler de varmis. Bu arada ilk uc gun sabah aksam alkolle silip desitin adli kremi surmemi onermislerdi. Bunun disinda bir bakim veya krem uyguluyor musunuz? Kabuk tuttuktan sonra ve dokulurken de bakima devam ediyor musunuz?

maddi açıdan sıkıntılı gerçekten, ucuz olduğunu söyleyemem.çabuk kurtulmak için fakirleri oynuyorum şu anda:) 1 saat dayanabildin mi? ben 40 dk anca dayanıyorum:) yüzüm o kadar çok kızarıyor ki daha fazlasını cildim şu anda kaldıramaz herhalde. tatlım ben senin dediklerinin aynısını kullanıyorum, sitede başka kremler kullananlar var ama ben çok gerek duymuyorum. cildim zaten yağlı, daha da kreme boğup kabukların çabuk düşmesini istemiyorum. ben desitini bile fazla sürmüyorum. kendi haline bırakıp kabuğun düşmesini beklemek daha sağlıklı aslında. ben kaç seanstır önce alkolle temizleyip bırakıyorum.çok kızarıklık varsa yapıldığı gün desitini ekstra sürüyorum. (çünkü işlemin çıkışında zaten krem sürülüyor yüzümüze) ertesi gün alkolle temizleyip, desitini sürüp bir daha sürmüyorum mesela. zaten kızarıklık 3-4 günde geçiyor. kabuklanma ise 4-5 günde. en fazla 1 hafta kabuklanma oldu bende. ama bu cilt tipine göre değişir tabi, çok kuru cildin varsa krem önerilerini değerlendirebilirsin. medacassol kulllanan arkadaşlar var burda, ne için kullandıklarını bilmiyorum ama desitin zaten çok iyi bir krem çinko destekli kabuklanma için de baya iyi geliyor

maddi açıdan sıkıntılı gerçekten, ucuz olduğunu söyleyemem.çabuk kurtulmak için fakirleri oynuyorum şu anda:) 1 saat dayanabildin mi? ben 40 dk anca dayanıyorum:) yüzüm o kadar çok kızarıyor ki daha fazlasını cildim şu anda kaldıramaz herhalde. tatlım ben senin dediklerinin aynısını kullanıyorum, sitede başka kremler kullananlar var ama ben çok gerek duymuyorum. cildim zaten yağlı, daha da kreme boğup kabukların çabuk düşmesini istemiyorum. ben desitini bile fazla sürmüyorum. kendi haline bırakıp kabuğun düşmesini beklemek daha sağlıklı aslında. ben kaç seanstır önce alkolle temizleyip bırakıyorum.çok kızarıklık varsa yapıldığı gün desitini ekstra sürüyorum. (çünkü işlemin çıkışında zaten krem sürülüyor yüzümüze) ertesi gün alkolle temizleyip, desitini sürüp bir daha sürmüyorum mesela. zaten kızarıklık 3-4 günde geçiyor. kabuklanma ise 4-5 günde. en fazla 1 hafta kabuklanma oldu bende. ama bu cilt tipine göre değişir tabi, çok kuru cildin varsa krem önerilerini değerlendirebilirsin. medacassol kulllanan arkadaşlar var burda, ne için kullandıklarını bilmiyorum ama desitin zaten çok iyi bir krem çinko destekli kabuklanma için de baya iyi geliyor
Aynen desitin bana da yeterli geldi. Cok sukur iz veya leke de olusmadi. Benim cildim de yagli. Hulya hanim da onermedi cok krem surmeyi zaten. Burdaki arkadaslardan diger kremleri gorunce sorayim dedim. Cok sagol canim. Tez zamanda hayirlisiyla kurtulalim insallah.

bugün 7.seansımı yaptırdım. en son seansım 10 gün önceydi çen e ağırlıklı çalışılmıştı. o yüzden çenede kıl yoğunluğum yoktu, uygulayıcım 2-3 kıl dışında dokunmadı. Açıkçası geçen seansa gitmeden önce, 10 günlük sürede çenedeki tüylerim daha yoğun oluyordu, daha çabuk çıkıyorlardı. Bu kez onların çıkmamış olması beni çok mutlu etti. Çene bölgemde azalma var bunu gözlemleyebiliyorum artık:) boyun bölgesine yakın olanlar da henüz çıkmadı. Hatta bazı yerler bebek poposu gibi oldu inşallah ordan bir daha çıkmaz :D
bugün yanaklar,favori ve elmacık kemiklerine çalışıldı. Elmacık kemiklerimi ilk kez aldırdım, biraz acıyor yalan değil.Zaten o kısımlar aşırı kızarıyor, o yüzden hepsine dokunamadı. bu arada süre olarak 40 dakika çalışıyoruz. yanağımdaki bir bölgenin üstünden sanrım 3. kez geçtik,o bölgede artık çıkmıyormuş. Ama nohut kadarlık bir bölge, o yüzden daha çoook işimiz var :/ favori bölgesinde de ufacık bir alanda azalma,çıkmama gözlemledim o kısımlar yumuşacık. Uygulayıcım köklerimin sert olmadığını söyledi. Bu bana umut veriyor. herhalde o çııkmayanlar da kökleri en ince olan kıllar olmalı. 7 seans olmasına rağmen hala yüzümde çook kıl var. Uygulamadan çıktıktan sonra alınanları görmek harika ama yüzüme dokunduğumda hala kocaman bir amazon ormanı varmış gibi hissediyorum :) bir sonraki seansıma ayın 12sinden önce gitmeye çalışıcam. Çünkü arayı çok açmamak gerekiyor. süre ne kadar uzarsa o alınmış kıllar yeniden çıkıyor ve yeni yerler işlem görmeden kalıyorlar.
bu arada iğneli epilasyon sonrası baş ağrısı çeken oluyor mu? Akım sanırım benim başımı bir süre sonra çok ağrıtıyor, yatıp uyuyasım geliyor. Normaldir inşallah bu :) kıl uğruna neler çektim başka sıkıntı daha yaşamak istemiyorum artık :)

kolay gelsin hepimize, mutlu mesut kılsız günlere inşallah :)

çene için en son ayın 15inde gitmiştim. şimdi çenedekiler çıkmaya başladı, beyaz sert çıkan bir tane var, incecik ama orta uzunlukta sarılar yine çıktı.. başımın belası oldu bu çene.. herhalde o 1.5 senede anca biter derlerken direk çeneyi kastediyorlardı :(

çene için en son ayın 15inde gitmiştim. şimdi çenedekiler çıkmaya başladı, beyaz sert çıkan bir tane var, incecik ama orta uzunlukta sarılar yine çıktı.. başımın belası oldu bu çene.. herhalde o 1.5 senede anca biter derlerken direk çeneyi kastediyorlardı :KK43:
Ben de daha kisa surede sonuc almayi umuyordum. Dun 3. Seansimi yaptirdim ama o kadar cok tuy var ki yuzumde 1 saat yetmiyor. Zaten pko da var bende. Sonuc alabilecek miyim bilmiyorum. Yapan kisi de hormon bozuklugu varsa yavas ilerleriz diyor. Iyice karamsarliga kapildim artik :(

Ben de daha kisa surede sonuc almayi umuyordum. Dun 3. Seansimi yaptirdim ama o kadar cok tuy var ki yuzumde 1 saat yetmiyor. Zaten pko da var bende. Sonuc alabilecek miyim bilmiyorum. Yapan kisi de hormon bozuklugu varsa yavas ilerleriz diyor. Iyice karamsarliga kapildim artik :KK43:

karamsarlığa kapılman için çook erken daha :) benim 9.seansım oldu hala çenede çıkıyor valla, sadece miktarı az, daha geç çııkıyor ve artık 10 dk max uğraşıyor çenemle. hormonal bozukluğun olması iğneliye engel değil, ilaçlarını düzgün kullanırsan bir sıkıntı olmuyor. benim 3-4 seanstır çıkmayan yerlerim var mesela ve eskidn pko idim, şu anda da adet düzensizliği için ilaç kullanıyorum. pko ya o yüzden çok takılma

Back