• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İzmir'de iğneli epilasyon önerileriniz

selamlar
arkadaşlar ben izmire yeni geldim ve pek arkadaş çevremde henüz yok.kaş bıyık ve çene bölgesi için iğneliye gitmeyi düşünüyorum.çevremdeki bayanların hiç birinin bilgisidde ilgiside yok bu konuda
bana konak bornova yada karşıyakada iğneli için bir yer tavsiye edermisiniz?ulaşımı kolay yerde olması önemli.bıyıklar kaşlar çıkmış durumda bu hafta bulamazsam mecburen sire gideceğim ve sonra neredeyse 1 ay beklemem gerekecek.lütfen acil bekliyorum tavsiyelerinizi

merhabalar bende senin gibi izmirin yabancısıyım :(
kimse lazer yaptırdıktan sonra sonuç hakkında bilgi vermemiş
sen nereye yaptırmaya karar verdin ve sonuçtan memnun kaldınmı..tavsiyene ihtiyacım var

merhabalar bende senin gibi izmirin yabancısıyım :(
kimse lazer yaptırdıktan sonra sonuç hakkında bilgi vermemiş
sen nereye yaptırmaya karar verdin ve sonuçtan memnun kaldınmı..tavsiyene ihtiyacım var

merhabalar
ben yüzüme iğneli yaptırdım 3 seans
bende Aysel hanımdan memnun kalanlardanım
lazer içinde bornovada paket anlaşmalı bir yere gittim
hamile kaldığım için bitiremedim pakedi
ama bir daha oraya gitmeyi düşünmüyorum açıkçası
bence lazer için paket programına değilde özel olarak her bölge için ayrı gitmek daha iyi
Bornova güzellikten genel itibariyle herkes memnun sanırım gidersem yine oraya giderim
iğneli içinde sanırım birkaç inatçı kıl yüzünden yine gitmem gerekecek
onun dışında ciddi anlamda azalma oldu ve hiç leke yara vs gibi cilt problemleri yaşamadım ben

merhabalar
ben yüzüme iğneli yaptırdım 3 seans
bende Aysel hanımdan memnun kalanlardanım
lazer içinde bornovada paket anlaşmalı bir yere gittim
hamile kaldığım için bitiremedim pakedi
ama bir daha oraya gitmeyi düşünmüyorum açıkçası
bence lazer için paket programına değilde özel olarak her bölge için ayrı gitmek daha iyi
Bornova güzellikten genel itibariyle herkes memnun sanırım gidersem yine oraya giderim
iğneli içinde sanırım birkaç inatçı kıl yüzünden yine gitmem gerekecek
onun dışında ciddi anlamda azalma oldu ve hiç leke yara vs gibi cilt problemleri yaşamadım ben

canım bornava güzellik salonu mu oluyor.hiç duymamıştım.. bide medislimden memnun kalanlar olmuştu.onun hakkında fikrim varmı.

valla ben yüzüm dışında heryeri düşünüyorum.biraz pahalıya gelcek galiba

canım bornava güzellik salonu mu oluyor.hiç duymamıştım.. bide medislimden memnun kalanlar olmuştu.onun hakkında fikrim varmı.

valla ben yüzüm dışında heryeri düşünüyorum.biraz pahalıya gelcek galiba

yok canım ya o dediğin yeri hiç duymadım
Bornova güzellik olarak geçiyor muhakkak oda salondur
ya çevrede giden bir allahın kulu yok ki soralım memnunmusun diye
yüzüne bencede kesinlikle lazer vurdurma

Ben kendi aldığım sonucu yazdım. Arkadaşım hormon falan tahlili yaptır. Ben ilk seansımı yaptıralı 1 seneyi geçti. İlk seansa gitmeden 3 aydan fazla zaman tüylere dokunmadım ve yaklaşık 4 yıldır da kökten aldırmamıştım photo epilasyon yaptırdığım için. Sen sonuç alamadıysan benim suçum ne böyle bir yorum yazıyorsun onu anlamadım. Beni bu forumdan da gören bilen arkadaşlar var ben gayet sonuç aldım.

lady Aysel ablayı bu kadar övdün yaptırdım ve durum aynı neden samimi değilsiniz anlamıyorum gerçekten amacınız ne

öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için. evet ben de bu sitede gördüm aysel hanımı, sürekli aynı kişiler övüyor bir de yani ne bileyim belki de doğrudur ama bu konuda artık reklam vs yapılmaması görekiyor diye düşünüyorum. inşallah yazan kişiler gerçekten gidip memnun kalmış kişilerdir. çünkü yani bi kere yaz iki kere yaz sürekli aynı kişiler çok memnunum vs demişler. belki gerçekten çok memnunlar ama bilmiyorum artık her şeye şüpheyle yaklaşmaya başladım. lazere gidiyorum hala, bu seansta diod lazer yaptırmak istediğimi söyledim gittiğim yere ki burası izmirin en iyi lazer yapılan yeri diye geçiyor çok kalabalık vs. bana yalan söylendi yok yazın diod yapılmazmış! yok çok fazla tahriş edermiş! şaka gibi ya insanı aptal yerine koymak ne diyeyse. çok garip.. bir daha asla gitmeyeceğim oraya da. ve önermiyorum hiç kimseye. hiç birine hakkımı da helal etmiyorum.

Anlıyorum ki; kimseye ben memnunum çok tatlı, çok iyi sonuç aldım git dene , git vs dememek lazımmış. Bu ne ya ? Bu sitede kaç yıldır üyeyim ben de denk gelince Aysel Abla'ya gidilmesini söyledim övdüm. Gerçekten de öyle. Çenemde çıkan 5 tane tüyümün dışında tek bir tüyüm kalmadı, ne favorimde ne göğsümde.
Niye yalan söyleyeyim ki ? Ben bu iş için çok uğraştım ve Aysel Ablayı buldum memnun kaldım .
Memnun kalmayanlar varsa gitsinler başka yer bulsunlar.
Madem sakal gibi çıkıyor, daha beter olmadığına göre hala çıkmaya devam ediyorsa bu kadar yaygara koparmayın . Ki daha beter asla olmaz o kadarına yalan derim artık .
Memnun kalanlar kadar kalmayanlar olacaktır. Benim tüylerim bitti 5 tanecik tüyüm var, arada yeni tüylerim de çıkabiliyor. Hormonsal dengesizliklerde.
Benim bitti, sizin bitmediyse o zaman belki de siz yalan söylüyorsunuz bana göre de? Siz de iğneli epilasyoncusunuz herhalde. Aysel Ablanın işini kırmak için yalan söylüyorsunuz. HAdi bakalım şimdi çıkın işin içinden .
Ben sizi bundan birkaç yıl öncesine götürüp yüzümün o halini ve şimdiki halini gösteremeyeceğime göre. Kanıtlayacak tek bir kanıtım yok .
Ama ben gerçekten rüylerimi bitirmek isteyen biri olsaydım ki öyleydim zamanında her yolu denerdim , ki denedim de.
Hep de buralara yazıp durdum. Güvenmeyen, sürekli ağlaşacak olan, sonrasında "bana iyi dedin allah senin de cezanı versin" dicek olan gitmesin, dinlemesin. BEN MEMNUN KALDIM arkadaşım ötesi var mı ? :19:

Back