Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
herkese selamlar izmirde rahim filmi yani hsg çekimi yapan yerler ve fiyat bilgisi olanlar yardımcı olurmusunuz yada devlet hastanesinde çekim yapanlar deyimleri nasıldı şimdiden teşekkürler
herkese selamlar izmirde rahim filmi yani hsg çekimi yapan yerler ve fiyat bilgisi olanlar yardımcı olurmusunuz yada devlet hastanesinde çekim yapanlar deyimleri nasıldı şimdiden teşekkürler
kızlar selam ben aratırıp bilgi cereyim dedim en iyi fiyatı veren çınarlı hastanesi bilginiz olsun ilaçlı çekim yapıyorlar ben yaptırmadım dokturum tedaviye başladı dedim size yardımcı olsun biraz geç oldu ama can hastanesi 12 düşmüş ben orda tedavi görüyorum bi değerlendirin isterseniz
İstanbul’da devlet olarak sadece Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ve Zeynep Kamil yapıyormuş sanırım doktorum öyle dedi en son Ben henüz yaptırmadım 21 inde randevum var bakıcam bakalım. Araştıranlar için bilgi olsun