• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de günlük temizlik elemanı olarak iş arıyorum.

nildenizz35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
173
1
0
İzmir
Bayanlar balçova'da ikamet etmekteyim. Günlük olarak temizlik işlerine ihtiyacım var. Tecrübeli bir bayanım ütü,yemek,temizlik,çocuk bakımı v.b. gibi işler yapabilirim. İlgilenen olursa XXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
izmir güzelyalı ve daha sonrasında balçova semtine gelebilecek haftada 1 gün yarımgün olarak evişine yardımcı arıyoruz.

güzelyalı semtinde oturan arkadaşım için ve daha sonrasında balçova semti için kendi evimede almak istiyorum.
tüm gün çalışıyoruz ve evi biz yokken gönül rahatlığıyla bırakabileceğimiz bir yardımcıarıyoruz.
sadece genel temizlik için istiyoruz.ütü işinide yapabilen olursa ayrıyetten ilave olarak ütüde (ayrıca ücretlendirilmek koşuluyla) yaptırmak istiyoruz.

Ben de Güzelyalı 'ya yeni taşındım ve haftada ya da 15 günde bir ev işlerine yardımcı olacak birini arıyorum . Beni de bilgilendirebilirseniz sevinirim .

İyi günler benim açtığım temizlik işi ile ,ilgili konuya yazı yazmıssınız eger hala birini arıyorsanız. Balçova da ikamet etmekteyim. Ütü temizlik işlerinde daha önce çalıstım ayrıca arkadasınıza da anlaştığımız takdirde gidebilirim. bana özelden msj atabilirsiniz.

Back