- Konu Sahibi cigdem1983
Bende arıyorum bankada yardımcı olurmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba...Kızlar bayraklıda oturuyorum.Ev temizlik ve ütüme yardım edicek bayan arıyorum.aylık olarakta anlaşabiliriz.böyle güvenilir tanıdığınız varmı?haftada 1 veya haftada 2 yarım günde gelebilir.istediği paraya göre tabi.çok olursa 15-20 günde bir almak zorunda olurum.ne kadar istediklerini bilen varsa yazarsanız sevinirim canlarım???????
merhaba...[B]bende yeşilyurtta oturuyorum fiyata göre ayda bir veya 2 gelebilecek güvenilir bir yardımcı arıyorum..ilgilenenler mesaj yazarsa sevinirim...[/B]
merhaba...arkadaşlar yok mu hiç ev işlerine ütüye yardım edicek bayan izmir de?
merhaba...Bende arıyorum bankada yardımcı olurmusunuz
Kızlar bayraklıda oturuyorum.Ev temizlik ve ütüme yardım edicek bayan arıyorum.aylık olarakta anlaşabiliriz.böyle güvenilir tanıdığınız varmı?haftada 1 veya haftada 2 yarım günde gelebilir.istediği paraya göre tabi.çok olursa 15-20 günde bir almak zorunda olurum.ne kadar istediklerini bilen varsa yazarsanız sevinirim canlarım???????
[B]bende yeşilyurtta oturuyorum fiyata göre ayda bir veya 2 gelebilecek güvenilir bir yardımcı arıyorum..ilgilenenler mesaj yazarsa sevinirim...[/B]
70-80 tl arası tam gün canım..yokmu civarda yapan kapıcı eşi falan..deneye deneye bakacaksın artık en kafana göresini bulmaya.bana iyi gelen sana kötü gelir bilinmezki bu işler...
Kızlar bayraklıda oturuyorum.Ev temizlik ve ütüme yardım edicek bayan arıyorum.aylık olarakta anlaşabiliriz.böyle güvenilir tanıdığınız varmı?haftada 1 veya haftada 2 yarım günde gelebilir.istediği paraya göre tabi.çok olursa 15-20 günde bir almak zorunda olurum.ne kadar istediklerini bilen varsa yazarsanız sevinirim canlarım???????
İlanızla ilgileniyorum memnu olursunuz
Hayırlı olsun iyi bayramlar