- Konu Sahibi cigdem1983
-
ben kendim gelebilirim irtibat kurarsak çok isterim nerde olduğunuz önemli değil ben zamanında gelir işimi görür giderim yol parası da istemem bu işe çok ihtiyacım var. Normalde bulamadım artık internetten arıyorum lütfen bana özel msj atın ya da telefon numarası ihtiyacım var. Saygılar..
siz izmirdemisiniz ki?
ben yeşilyurtta oturuyorum haftada iki yarım gün gelebilecek ütüye ve ev işlerine yardımcı birini arıyorum..
Kızlar bayraklıda oturuyorum.Ev temizlik ve ütüme yardım edicek bayan arıyorum.aylık olarakta anlaşabiliriz.böyle güvenilir tanıdığınız varmı?haftada 1 veya haftada 2 yarım günde gelebilir.istediği paraya göre tabi.çok olursa 15-20 günde bir almak zorunda olurum.ne kadar istediklerini bilen varsa yazarsanız sevinirim canlarım???????
[B]bende yeşilyurtta oturuyorum fiyata göre ayda bir veya 2 gelebilecek güvenilir bir yardımcı arıyorum..ilgilenenler mesaj yazarsa sevinirim...[/B]
arkadaşlar yok mu hiç ev işlerine ütüye yardım edicek bayan izmir de?
Kızlar bayraklıda oturuyorum.Ev temizlik ve ütüme yardım edicek bayan arıyorum.aylık olarakta anlaşabiliriz.böyle güvenilir tanıdığınız varmı?haftada 1 veya haftada 2 yarım günde gelebilir.istediği paraya göre tabi.çok olursa 15-20 günde bir almak zorunda olurum.ne kadar istediklerini bilen varsa yazarsanız sevinirim canlarım???????
ben yeşilyurtta oturuyorum haftada iki yarım gün gelebilecek ütüye ve ev işlerine yardımcı birini arıyorum..
arkadaşlar yok mu hiç ev işlerine ütüye yardım edicek bayan izmir de?[/Q ekgelir sağlamak icin işe ihtıyacım war cok acil ew temizligine gündelikcı arayan warsa lütfen ulasın aliagada oturuorum ızmırın her yerıne rahatlıkla gelırım 0545 625 43 06 sevda görmüş bı kızım war ıse cok ıhtıyacım war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?