Cevap için teşekkür ederim ❤ fiyat bilhisi alabilir miyim rica etsem?Tatlım urlada dr gökçen ali akdalvar tavsiyeederim
Doktorunuz kim ve ne kadar ücret ödediniz acaba?yazları marmaristeki kliniğinde oluyoryine de arayıp danışmak lazım aslınmda belki haftanın belli günleri izmire geliyordur
Fiyat konusunda çok uygun üstelik çok yardıncı oluyorCevap için teşekkür ederim ❤ fiyat bilhisi alabilir miyim rica etsem?
Nereye yaptırdınız acaba memnu musunuz?ben bugün yaptırdım 1500 tl ye
Siz kaça yaptırdını ve kaç ml? Ben göz kapağına da yaptıracağım o yüzden fiyatı da biraz önemsiyorum ☺Fiyat konusunda çok uygun üstelik çok yardıncı oluyor
kusura bakma geç gördüm msjı, doktor özgür beydi özgür çetin mi öyle birşeydi, valla soyadından emin değilim, fiyatı hatırlamıyorum ama ozamanlar çok soruşturmuşltum 4-5 yere sormuştum sonra arkadaşım onu tavsiye etmişti ona sordum yanlış hatırlamıyosam 300 400 li,ra daha az söylemişti, fiyatı tam ahtırlayamıyorum. internette araştır marmariste bildiğim kadarıyla bir danış. ama soyadından emin değilim çetinli birşeydiYanıt alamıyorum ama şansımızı yeniden denemek istiyorum...
Güncel
ben bugün yaptırdım 1500 tl ye
aslında 1500 lira da güzel bir rakamNasıl bir dolgu yaptırdınız memnun kaldınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?