• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de göz altı dolgusu yaptıranlar??

oppar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
159
32
98
33
Merhaba kızlar, göz altlarım mor ve çökük. Dolgu yaptırmak istiyorum, önerebileceğiniz bir yer var mı? Özellikle fiyatlarını da bilmek isterim.
Şimdiden teşekkürler <3

Koca İzmir'de dolgu yaptıran yok mu yahu? o.O bazı klinikleri aradım hiçbiri telefonda fiyat vermiyor. Hrpsine tek tek de gidemem. Kazıklanmak istemiyorum 😐

yazları marmaristeki kliniğinde oluyor :( yine de arayıp danışmak lazım aslınmda belki haftanın belli günleri izmire geliyordur

Yanıt alamıyorum ama şansımızı yeniden denemek istiyorum...
Güncel

Benim geçen sene nazoabial ve gözaltına karından alınan yağ ile yaptı toplamda 2500 tl tuttu

Yanıt alamıyorum ama şansımızı yeniden denemek istiyorum...
Güncel
kusura bakma geç gördüm msjı, doktor özgür beydi özgür çetin mi öyle birşeydi, valla soyadından emin değilim, fiyatı hatırlamıyorum ama ozamanlar çok soruşturmuşltum 4-5 yere sormuştum sonra arkadaşım onu tavsiye etmişti ona sordum yanlış hatırlamıyosam 300 400 li,ra daha az söylemişti, fiyatı tam ahtırlayamıyorum. internette araştır marmariste bildiğim kadarıyla bir danış. ama soyadından emin değilim çetinli birşeydi

Doktor Oya Aydın Alsancak ta , en güvenilir ne kadar yapmalı yapmalı mı yapmamalı mı yönlendirir, aşıtılık vb arayışında olanlar gitmesin ne derse onu yaptırın kafi

Back