- 27 Mart 2011
- 83
- 0
- Konu Sahibi asminreina
kızlar ben 1.77 boyundayım 57 kiloyum. daha önce doğum da yapmadım. sizce nasıl bi şey düşünmeliyim. yani uzun boyda ırı göğüs çok kötü mü olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah arkadaşım sen manken gibisin neden kötü dursunki biz pamelanın göğüslerinden 100-110cm gibi göğüslerden bahsetmiyoruz büyük deyince en fazla 95-96cm bence sana en son hali 90cm olan göğüs çok yakışır tabi karar senin doktoruna mutlaka bunu çok iyi anlat yoksa en fazla 80cm olursun söyleyeyim birde meme altı ölçüsüde önemli bence mesela benim meme altı ölçüm 75cm üstü ölçüm 88cm meme altı ölçüm 70cm olsaydı göğüslerim daha büyük dururdu keşke öyle olsaydıkızlar ben 1.77 boyundayım 57 kiloyum. daha önce doğum da yapmadım. sizce nasıl bi şey düşünmeliyim. yani uzun boyda ırı göğüs çok kötü mü olur
bir anımı anlatayım hemen benim süngerli sütyenimi muntazam dursun diye moda evinde gelinliğe dikmişlerdi.memleketimde düğünüm olmayacağı sadece kınam olacağı için kına gecesinde gelinlik giydim ilerleyen saatlerde kına için aldığım kostümü giymeye kalktığımda yanımda başka sütyen götürmediğimi anladım başımdan kaynar sular döküldü aşağıya asıldım asıldım sütyeni çıkmıyor epeyde sağlam dikmişler gelinliğe içeriye haber salıyorlar hadi nerdesiniz diye dümdüz tahta gibi çıkamamda arkadaşım bir asıldı gelinliğe bir çırpıda söktü aldı sütyeni hiç unutmam o geceyi ah ah ne kötü şeyler yaşadım ya allah olmayan ve isteyenler nasip etsin
kızlar ben 1.77 boyundayım 57 kiloyum. daha önce doğum da yapmadım. sizce nasıl bi şey düşünmeliyim. yani uzun boyda ırı göğüs çok kötü mü olur
çoook teşekkür ediyorum kızlar . en çok da neyi istiyorum biliyor musunuz, başarılı bir değişimden sonra profil resmi olarak ben de burada olmak istiyorum. arkadaşları gördükçe hevesim ve sabırsızlığım artıyor.
Ya kizlar ben düsünüyorum düsünüyorum karar veremiyorum ya bide benim bebek isi uzayabilir bi hormonum cok yüksekmis tedavi görmem gerekiyomus pazartesi belli olcak derseki doktor 6-7 ay tedavin sürcek die bende beklemicem hemen gitcem Cenk Tokata ama ameliyati hemen yapabilirmi ki yaa acaba??
Kizlar bende meme dokusu felan yoktr bence dümdüz cünkü tahta gibiyim yani bitek adetim yaklastiginda sisiyo az biraz hormonlardan heralde.
Ayni dertten yanmisik hep bende biktim artik memissizlikten Bende en büyügünden istiyorum valla söle rahatca südyensiz straplez seyler giymek istiyorum yaa
Ya kizlar ben düsünüyorum düsünüyorum karar veremiyorum ya bide benim bebek isi uzayabilir bi hormonum cok yüksekmis tedavi görmem gerekiyomus pazartesi belli olcak derseki doktor 6-7 ay tedavin sürcek die bende beklemicem hemen gitcem Cenk Tokata ama ameliyati hemen yapabilirmi ki yaa acaba??
Kizlar bende meme dokusu felan yoktr bence dümdüz cünkü tahta gibiyim yani bitek adetim yaklastiginda sisiyo az biraz hormonlardan heralde.
Ayni dertten yanmisik hep bende biktim artik memissizlikten Bende en büyügünden istiyorum valla söle rahatca südyensiz straplez seyler giymek istiyorum yaa
benim göğüs dokum var. yani üst kısımları biraz boş ve hacimsiz küçük işte.
aynen benimde öğle 75 b sutyen kullanıyorum.bende koltukaltı kesisi ile istiyorum.benim tercihim bu ama tabi doktor ne er bilemiyorum...gecen ay iç çamaşırı aldığım dükkanda bi kız sporcu sütyeni soruyordu halinden yeni operasyon geçirdiğini anladım ve sordum.. evet dedi koltukaltından yerlestirmişler protezi bi hafta falan oldu dedii.. ve dikiş yeri hiç belli diildi..gayette güzeldi.. doktorun ismini sordum hatırlamadı bile... şaşırdım cesaretine biz çok mu seçiciyiz acaba hemde 2500 tl ye yaptırmış...iç çamaşırcıya sorcam tekrar gidince belki tadıgıdır falan doktor ismini hattırlarsa(!)öğrencem...umarım istediğimiz gibi olur hersey...
sayenizde cenk bey e ameliyatımı yaptırdım verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim özellikle de gizemli sana:)
nasıl yani nasıl hatırlamazki insan belki paylaşmak mı istemedi acaba.neyse asıl yazma nedenime döneyim ah aresya ah benimki ameliyat sonrası 75B oldu keşke benimde azıcıkta olsa göğüs dokum olsaydıaynen benimde öğle 75 b sutyen kullanıyorum.bende koltukaltı kesisi ile istiyorum.benim tercihim bu ama tabi doktor ne er bilemiyorum...gecen ay iç çamaşırı aldığım dükkanda bi kız sporcu sütyeni soruyordu halinden yeni operasyon geçirdiğini anladım ve sordum.. evet dedi koltukaltından yerlestirmişler protezi bi hafta falan oldu dedii.. ve dikiş yeri hiç belli diildi..gayette güzeldi.. doktorun ismini sordum hatırlamadı bile... şaşırdım cesaretine biz çok mu seçiciyiz acaba hemde 2500 tl ye yaptırmış...iç çamaşırcıya sorcam tekrar gidince belki tadıgıdır falan doktor ismini hattırlarsa(!)öğrencem...umarım istediğimiz gibi olur hersey...
sayenizde cenk bey e ameliyatımı yaptırdım verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim özellikle de gizemli sana:)
ayyyyy gerçekten mi koltukaltı kesiden ameliyat olan birini daha duyuyorum.çok sevindim.benim gideceğim doktorum da izmirde koltukaltı kesi de gayet iyimiş. bunu sağlam birkaç cerrahtan öğrendim. ben 18 inde gidiyorum eğer beni de bu teknikte uygun görürse hemen yazacağım size kızlaaaarrr. ben başkalarının deneyimlerini okuyorum.inşallah ben de deneyimlerimle yardımcı olacağım...