Gelinlik Modelleri izmirde gelinlikçi

teberdem

paşam büyüyor
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
303
11
643
38
Burdur
Arkadaşlar gelinliğimi izmirden almayı düşünyorum yalnız türbanlı olacak benimki tavsiye edebileceğiniz yerler varmıı???

canım ben pintoda diktiriorum yarın ilk provam nasıl olck bilmiorm ama gelnlkler gayet güseldi ve pierre cardin abiye toptancısı o yüzden güveniorm bakalm görcz:)

canım ben pintoda diktiriorum yarın ilk provam nasıl olck bilmiorm ama gelnlkler gayet güseldi ve pierre cardin abiye toptancısı o yüzden güveniorm bakalm görcz:)

ben diktirmeden korkuyorum biraz açıkçası birde ben izmirde oturmadığımdan diktirsem öyle provaya falan gidemem bu arada kaça diktiriyorsun? İnş. istediğin gibi olmuştur

ben diktirmeden korkuyorum biraz açıkçası birde ben izmirde oturmadığımdan diktirsem öyle provaya falan gidemem bu arada kaça diktiriyorsun? İnş. istediğin gibi olmuştur

inşallah olmştr 1milyara cnm ama tandktı pazarlk falan öle oldu.güpürlü benm gelnlk.provaya gelemcksn bence provaya gideblceğn biyerden diktr derm ben

inşallah olmştr 1milyara cnm ama tandktı pazarlk falan öle oldu.güpürlü benm gelnlk.provaya gelemcksn bence provaya gideblceğn biyerden diktr derm ben

ben diktirme düşünmüyorum pek açıkçası ama bakalım daha henüz hiç bakmaya başlamadım inş. bende istediğim gibi birşeyler bulablirim.

ben diktirme düşünmüyorum pek açıkçası ama bakalım daha henüz hiç bakmaya başlamadım inş. bende istediğim gibi birşeyler bulablirim.

tesettürlü gelnlkte hazır bulmak zor yani bolero yaptrrsn ama oda önü kapalı bi gelnlk seçersn güsel olr yoksa önünü eşarpla kapıyınca hiç hoş görnmüo

bakalım melike ile moda diye bir mağazadan aldım gelinliğimi üzerime göre dikeceklermiş bakalım inş. güzel olur

bakalım melike ile moda diye bir mağazadan aldım gelinliğimi üzerime göre dikeceklermiş bakalım inş. güzel olur

sıkı takip etmeye çalışın. önemli ve zor kısımlar dikilmeden önce size danışılmasını ve fazladan prova yapılmasını talep edebilirsiniz. ben de özel tesettürlü gelinlik diktirdim, yaka,kol kısmı ve içteki astarın dantele iyi tutturulması için fazladan prova yaptık. öyle daha emin oluyor.

ama ben izmirde değilimki off yaa inş. güzel olur artık ne diyeyim...

bencede kendi bulunduğunuz yerde mutlaka vardır gelinlikçi kötü sürprizler yaşanabilir yoksa

kendimden örnek vereyim. benim gelinlikçime güvenim tam. bu sektörde kendini ispatlamış bir insan. belli bir fiyat ve kalitenin üzerinde ürünleri var. ama yine de gelinliğim dikilirken düzeltilmesi gereken bir sürü şey çıktı. hem de bunlar öyle düzeltmeler ki, bir kere tam dikildikten sonra geri alınamayacak şeyler. örneğin, ölçüme göre yapılmasına rağmen kolun birinin omuzdan biraz daha alınması gerekti, yaka ilk yapıldığında boynuma oturmadı, tekrar dikildi vb. bence halen şansın varsa, ya gelinlikçinle anlaş daha sık gidip gel izmire, en azından 3 provayla yetinme, olmadı memleketinde gelinlikçi bak.

neden başka bir şehirde diktiriyorsunuz? gelinlik diktirirken sonradan süprizle karşılaşmamak adına pek iyi bir durum değil malesef. umarım istediğiniz gibi yapabilirler...

eim iizmirde yaadığı için tutturdu izmirden alalım diye artık çok geç aldık zaten umarım herey istediğim gibi olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…