canım ben pintoda diktiriorum yarın ilk provam nasıl olck bilmiorm ama gelnlkler gayet güseldi ve pierre cardin abiye toptancısı o yüzden güveniorm bakalm görcz:)
ben diktirmeden korkuyorum biraz açıkçası birde ben izmirde oturmadığımdan diktirsem öyle provaya falan gidemem bu arada kaça diktiriyorsun? İnş. istediğin gibi olmuştur
inşallah olmştr 1milyara cnm ama tandktı pazarlk falan öle oldu.güpürlü benm gelnlk.provaya gelemcksn bence provaya gideblceğn biyerden diktr derm ben
ben diktirme düşünmüyorum pek açıkçası ama bakalım daha henüz hiç bakmaya başlamadım inş. bende istediğim gibi birşeyler bulablirim.
bakalım melike ile moda diye bir mağazadan aldım gelinliğimi üzerime göre dikeceklermiş bakalım inş. güzel olur
sıkı takip etmeye çalışın. önemli ve zor kısımlar dikilmeden önce size danışılmasını ve fazladan prova yapılmasını talep edebilirsiniz. ben de özel tesettürlü gelinlik diktirdim, yaka,kol kısmı ve içteki astarın dantele iyi tutturulması için fazladan prova yaptık. öyle daha emin oluyor.
ama ben izmirde değilimki off yaa inş. güzel olur artık ne diyeyim...
bencede kendi bulunduğunuz yerde mutlaka vardır gelinlikçi kötü sürprizler yaşanabilir yoksa
neden başka bir şehirde diktiriyorsunuz? gelinlik diktirirken sonradan süprizle karşılaşmamak adına pek iyi bir durum değil malesef. umarım istediğiniz gibi yapabilirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?