bornovada ibrahim ibrahimi neden düşünmüyorsunuz peki sonerin tam karşısı....kendi saç ve makyajımdan çok memnun kalmıştım,tavsiye ederim
Canım nerde bu saloon locca fiyat iyiymiş numarasını verirmisin bende bir görüşmek isterim.
bornovadaki saloon loccayı duyan giden veya gelin saçı yaptıran var mı acaba? soner saç tasarım 25 ağustosta yoğun gibi onun için çok güvenemedim bornovada başka yerlerde araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirimm
ibrahim ibrahimle eskiden kalan kötü bir anım var onun için o günden beri bi daha oraya gitmedim ayrıca prova yapmadıkları için en önemli günümde bunu riske atamam.Saloon loccayla konuşup anlaştım 300 liraya provalı gelin saçı,mac ürünleriyle yapılan porselen makyaj,kaş bıyık ve manikür içinde,Gökçen Bey'de katalog çekimleri ve ünlülerin saçını yapan bir bey ve bana oldukça güven verdi.Provadan ve düğünden sonra gelişmeleri bildiririm.
sesimi duyan yok galiba lütfen bilenler yardımcı olursa çok sevinirim acilllllll:44:
Merhaba Melodu..benim de Mayıs sonu düğünüm var canım..ben de loccayı düşünüyorum.. saç ve makyaj hakkında yorumunu yazar mısın canım? Özelden de mesaj attım sana...Teşekkürler..
Evet düğünüm oldu..kuaför olarak bornova locca' ya gittim..benimle aynı gün aynı saatte başka bir gelin ve gelinin bir insan sürüsü akrabası vardı..sağolsun gökçen bey bana bunu söylemedi..provam bir saatte olup bitmişti..düğün günü gittiğimde salonu panayır yeri gibi görünce dumur oldum tabi..ama malesef zamanım kısıtlıydı seçeneğim de olmadığı için o işkenceye göz yummak zorunda kaldım..ben bir tek annemle gittim fakat kendisi o sürüyle meşgul olduğundan beni saatlerce bekletti..üstelik gelmem gereken saati kendisi söylemişti..diğer gelinin akrabaları çoluk çocuk saatler boyu gürültü yapıp sersem ettiler annemi ve beni..hadi onu da geçtim..eyeliner çekmeyi bilmeyen makyözle uğraştım bir de..makyaj malzemeleri yetersiz..doğru düzgün ruj bile yok..kendi makyajımı kendi malzemelerimle kendim yapmaka zorunda kaldım..saçımla gökçen bey bizzat ilgilendi fena olmadı..ancak makyözler tam bir felaket..herkesi aynı şekil boyayıp gönderiyorlar..makyajdan anlamasam beni de maymun edeceklerdi..neyse ki kendim yaptım da gayet güzel oldu...yani anlıyacağınız yüklü miktarda para verip rezil olmak istiyorsanız Locca tam yeri..
Aaaa çok şaşırdım :/geçmiş olsun. . peki canım, röflesi hakkında bilgin var mı? Röfle için yer arıyorum da(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?