• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Izmirde Gelinbasi ve makyaj yardimci olurmusunz

bornovada ibrahim ibrahimi neden düşünmüyorsunuz peki sonerin tam karşısı....kendi saç ve makyajımdan çok memnun kalmıştım,tavsiye ederim

ibrahim ibrahimle eskiden kalan kötü bir anım var onun için o günden beri bi daha oraya gitmedim ayrıca prova yapmadıkları için en önemli günümde bunu riske atamam.Saloon loccayla konuşup anlaştım 300 liraya provalı gelin saçı,mac ürünleriyle yapılan porselen makyaj,kaş bıyık ve manikür içinde,Gökçen Bey'de katalog çekimleri ve ünlülerin saçını yapan bir bey ve bana oldukça güven verdi.Provadan ve düğünden sonra gelişmeleri bildiririm.

Slm

Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama şirinyerde cezaevinin yanında kuaför emrah var ben yıllardır ona gidiyorum çok şıkta bir salon saçı mükemmel yapıyor.Ayrıca sinem diye bir makyöz geliyor dışarıdan bir makyaj yapıyor yok böyle bişey yani tavsiye ederim. benim eylülde nikahım var oradan randevumu aldım.

Arkadaslar bende uzun zamandır gidip memnun kaldığın ve tabiki gelin basımı ve makyajımı yaptırdığım yeri tavsiye etmek istiyorum. Karşıyaka dolmuş duraklarına gelmeden önce KEY diye bir kuaför salonu. Emin olun cok memnun kalacaksınız. İlgi, alaka, temizlik, makyaj hersey süper.:21: Amaaaa azıcık tuzlu haberiniz ola, sevgiler...

bornovadaki saloon loccayı duyan giden veya gelin saçı yaptıran var mı acaba? soner saç tasarım 25 ağustosta yoğun gibi onun için çok güvenemedim bornovada başka yerlerde araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirimm

25 ağustos ta bende soner saç tasarımda gelin başımı yaptırıcam umarım güzel olurr.
çok araştırdım ama istanbulda olduğum için çok da fazla seçenek bulamadım.yaklaşık bir ay önce randevumu aldım.bayramda sonraki ilk cmt olduğu için genelde birçok yer dolu.

Son düzenleme:
ibrahim ibrahimle eskiden kalan kötü bir anım var onun için o günden beri bi daha oraya gitmedim ayrıca prova yapmadıkları için en önemli günümde bunu riske atamam.Saloon loccayla konuşup anlaştım 300 liraya provalı gelin saçı,mac ürünleriyle yapılan porselen makyaj,kaş bıyık ve manikür içinde,Gökçen Bey'de katalog çekimleri ve ünlülerin saçını yapan bir bey ve bana oldukça güven verdi.Provadan ve düğünden sonra gelişmeleri bildiririm.

Merhaba Melodu..benim de Mayıs sonu düğünüm var canım..ben de loccayı düşünüyorum.. saç ve makyaj hakkında yorumunu yazar mısın canım? Özelden de mesaj attım sana...Teşekkürler..:16:

İzmirde Çamdibinde "Beyaz Gelincik Kuaför Salonu" var gidenlerin çoğu memnun. Bende yeni duydum sahibi çok tatlı bi kadın. Profesyonel makyaj yapıyomuş. Duyan bilen var mı acaba?

arkadaşlar soner saç tasarıma gidenler acaba nasıl sonuç aldılar gelin başında iyi midir fikri olan yazarsa çok sevinirim. ayrıca karşıyaka turan kuaföre giden var mı

sesimi duyan yok galiba lütfen bilenler yardımcı olursa çok sevinirim acilllllll:44:

ben de aynı civarda kuaför arıyorum. Ablam gelin başını Osça Vip kuaförde yaptırmıştı. Agora Avm içinde Osman Çapa bizzat kendisi yapmıştı. memnun kalmıştık ama aradan 6 yıl geçti. ona gidip gitmeme konusunda kararsızım :S

Kızlar benim Nikah,Kına,Düğün için gideceğim kuaförümü önere bilirim sizlere. Buca/Şirinyer de Yılmaz Kuaför Var. Aysel Durgunlu sahibi. Çok tatlı bi bayan zaten kendisi konuşmaya gitseniz sizi ikna edebiliceğinden eminim.. :) tavsiye ederim.. :10:

Merhaba Melodu..benim de Mayıs sonu düğünüm var canım..ben de loccayı düşünüyorum.. saç ve makyaj hakkında yorumunu yazar mısın canım? Özelden de mesaj attım sana...Teşekkürler..:16:

Evet düğünüm oldu..kuaför olarak bornova locca' ya gittim..benimle aynı gün aynı saatte başka bir gelin ve gelinin bir insan sürüsü akrabası vardı..sağolsun gökçen bey bana bunu söylemedi..provam bir saatte olup bitmişti..düğün günü gittiğimde salonu panayır yeri gibi görünce dumur oldum tabi..ama malesef zamanım kısıtlıydı seçeneğim de olmadığı için o işkenceye göz yummak zorunda kaldım..ben bir tek annemle gittim fakat kendisi o sürüyle meşgul olduğundan beni saatlerce bekletti..üstelik gelmem gereken saati kendisi söylemişti..diğer gelinin akrabaları çoluk çocuk saatler boyu gürültü yapıp sersem ettiler annemi ve beni..hadi onu da geçtim..eyeliner çekmeyi bilmeyen makyözle uğraştım bir de :19:..makyaj malzemeleri yetersiz..doğru düzgün ruj bile yok..kendi makyajımı kendi malzemelerimle kendim yapmaka zorunda kaldım..saçımla gökçen bey bizzat ilgilendi fena olmadı..ancak makyözler tam bir felaket..herkesi aynı şekil boyayıp gönderiyorlar..makyajdan anlamasam beni de maymun edeceklerdi..neyse ki kendim yaptım da gayet güzel oldu...yani anlıyacağınız yüklü miktarda para verip rezil olmak istiyorsanız Locca tam yeri..:53:

Evet düğünüm oldu..kuaför olarak bornova locca' ya gittim..benimle aynı gün aynı saatte başka bir gelin ve gelinin bir insan sürüsü akrabası vardı..sağolsun gökçen bey bana bunu söylemedi..provam bir saatte olup bitmişti..düğün günü gittiğimde salonu panayır yeri gibi görünce dumur oldum tabi..ama malesef zamanım kısıtlıydı seçeneğim de olmadığı için o işkenceye göz yummak zorunda kaldım..ben bir tek annemle gittim fakat kendisi o sürüyle meşgul olduğundan beni saatlerce bekletti..üstelik gelmem gereken saati kendisi söylemişti..diğer gelinin akrabaları çoluk çocuk saatler boyu gürültü yapıp sersem ettiler annemi ve beni..hadi onu da geçtim..eyeliner çekmeyi bilmeyen makyözle uğraştım bir de :19:..makyaj malzemeleri yetersiz..doğru düzgün ruj bile yok..kendi makyajımı kendi malzemelerimle kendim yapmaka zorunda kaldım..saçımla gökçen bey bizzat ilgilendi fena olmadı..ancak makyözler tam bir felaket..herkesi aynı şekil boyayıp gönderiyorlar..makyajdan anlamasam beni de maymun edeceklerdi..neyse ki kendim yaptım da gayet güzel oldu...yani anlıyacağınız yüklü miktarda para verip rezil olmak istiyorsanız Locca tam yeri..:53:

Aaaa çok şaşırdım :/geçmiş olsun. . peki canım, röflesi hakkında bilgin var mı? Röfle için yer arıyorum da:((

Aaaa çok şaşırdım :/geçmiş olsun. . peki canım, röflesi hakkında bilgin var mı? Röfle için yer arıyorum da:((

valla fazla kuaför kültürüm yok canım..kırk yılda bir giderim.. röflesini bilemiyorum ama gelin olduğum halde benimle ancak ilgilendiler..normal zamanda gitsem neler olur bilmiyorum artık..işi konusunda rahat ve disiplinsiz olan kişi her ne sektörde olursa olsun güvensizlik verir insana..neyi nasıl yapacağından kesin emin olmadıktan, o güveni veremedikten sonra da o iş zulüm olur ..hiç gerek yok..:27:

merhaba benımde düğünüm eylülün sonunda fakat hala kuaföre karar veremedim:( güzelyalı-göztepe civarında önerebileceğiniz kuaför var mı acaba :26:

Ben sacımı ve makyajımı saloon locca da yaptırdım çok memnun kaldım ekip süper herkese tavsiye ederim bornova

Son düzenleme:
Back