- 15 Ocak 2020
- 13
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Melekaycam
Hanımlar Izmirde denediğiniz falcı var mı kimi önerirsiniz bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He o zaman Kazen bakar ne olacak o da guzel fal bakıyor))Mune ablanin annesi hasta, siteye giremiyor.
Oyuzden fala bakamaz)))
Onun baktigi gibi kimse bakamiyor zaten))))He o zaman Kazen bakar ne olacak o da guzel fal bakıyor))
Öyle valla adres bile biliyor ya bu zamanda böyle falcı olacak iş değilOnun baktigi gibi kimse bakamiyor zaten))))
Her yigidin işi degil adres bulmak)))Öyle valla adres bile biliyor ya bu zamanda böyle falcı olacak iş değil
Ekrana yaklaş birazdan buraya veda etmek zorunda kalacaksın. Cheese deHahahaha çok komiksiniz
Fazla büyük konuşma derimEkrana yaklaş birazdan buraya veda etmek zorunda kalacaksın. Cheese de
Genelde söylediğim tutar Gri bir renk görüyorumFazla büyük konuşma derim
Benle tutmaz hiç merak etmeGenelde söylediğim tutar Gri bir renk görüyorum
ahahah site kurallarını çiğneyip (okumadığın için çiğnemek kolay tabi) gelip burdaki üyelere atarlanmak iyiymiş yalnız büyük konuşmasına gerek yok, hatta falcı olmaya da gerek yok.son belli.Fazla büyük konuşma derim
Falla ilgili konu acmak yasak.Hahahaha çok komiksiniz
Bak ben çok iyi fal bakarım. Üç vakte kadar başında " K " harfi bulunan biri tarafından banlanacaksın. Bu senin canını çok sıkacak . Etrafındakiler bu duruma çok gülecekler benden demesi