• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde eve yardımcı bayan arıyorum

immortalbeloved

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
2.542
48
158
İstanbul
İzmir alsancaktaki annemin evine hafta içi her gün gelecek bir yardımcı arıyorum. Kişi 9-5 arası çalışacaktır. Temiz, tertipli, iyi ahlaklı, sigara kullanmayan biri olması dileğimizdir.Annem bir rahatsızlık geçirdiğinden dolayı genelde evde. Annem yatar hasta değil, fakat ev işleriyle ilgilenemiyor. O yüzden yardımcımız ev işlerini kendi insiyatifiyle yapabilmeli ve ev düzenini sağlamalı. Yemekleri de genelde kendi yapıyor, ama arada sebze ayıklanmasına falan yardım edilirse iyi olur. Ayrıca bir misafir gelirse çay kahve ikramına yardımcı olunacaktır.Evimiz küçük bir ev, her gün de dip bucak cam çerçeve temizlik yapılmayacağından rutin işler genelde çabucak bitiyor. O yüzden 9-5 maksimum saatlerdir. İşiniz erken biterse annem için de sorun yoksa erken de çıkabilirsiniz. Ya da yarım gün çalışabilecek, okula giden çocuğu olan annelerin tekliflerine de açığız. En azından bir değerlendiririz.
İlgilenenler istedikleri ücreti belirterek özelden mesaj atabilir. Özel mesaj hakkınız yoksa her hangi bir iletişim bilginizi yazarsanız size ulaşabilirim.
Son olarak belirtmek isterim ki; Bu bir gündelik temizlikçi işi değil, dolayısıyla gündelik temizliğe gidenler aldıkları ücreti ayın günleriyle çarpıp, astronomik rakamlar bekleyerek, ben gelirim demesinler.

Son düzenleme:
İzmir alsancaktaki annemin evine hafta içi her gün gelecek bir yardımcı arıyorum. Kişi 9-5 arası çalışacaktır. Temiz, tertipli, iyi ahlaklı, sigara kullanmayan biri olması dileğimizdir.Annem bir rahatsızlık geçirdiğinden dolayı ben, annem ve 1 yaşındaki kızım genelde evdeyiz. Ben hem kızımın hem de annemin bakımıyla ilgilenmekteyim. Annem yatar hasta falan değil fakat tedavisi dolayısıyla sık sık hastaneye gidilip geliniyor. O yüzden yardımcımız ev işlerini kendi insiyatifiyle yapabilmeli ve ev düzenini sağlamalı. Yemekleri de genelde ben yapıyorum, ama ayda ya da 2 haftada bir kendi evime gidip bir kaç gün kaldığımda ya da o gün hastanede çok işimiz varsa ve gerekirse 1-2 çeşit yemek de yapabilmeli. Evimiz küçük bir ev, her gün de dip bucak cam çerçeve temizlik yapılmayacağından rutin işler genelde çabucak bitiyor. Kalan zamanda bazen kızımı pusetle çıkartıp bir hava aldırmasını ya da ben meşgulken onunla biraz oyun oynamasını isteyebilirim. Ya da ben kızımla ilgilenirken annemin koluna girip evin yakın çevresinde annemin şöyle bir hava almasını sağlamasını isteyebilirim.
İlgilenenler istedikleri ücreti belirterek özelden mesaj atabilir. Özel mesaj hakkınız yoksa her hangi bir iletişim bilginizi yazarsanız size ulaşabilirim.
Son olarak belirtmek isterim ki; Bu bir gündelik temizlikçi işi değil, dolayısıyla gündelik temizliğe gidenler aldıkları ücreti ayın günleriyle çarpıp, astronomik rakamlar bekleyerek, ben gelirim demesinler.

günlük temizlik elemanına ihtiycınız olursa veya evinize eleman ben yardımcı olabilirim . saygılarımla

Back