• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde evde yatılı hasta bakıcısı arıyorum

merhaba baslıgı gorunce bakmak ıstedım mutlaka duymusunuzdur ama duymadısanız soylıyım ıstedım ananemınde yatılı hasta bakıcısı var babaannemınde vardı sırketler var aylık 500 dolar alıyorlar yabancı azarı gurcu vs bakıcılar oluyor pazar gunlerı + 20 yanı ayda 80 lıra daha verıyorsunuz memnunmusunuz dersenız 6 ayda 7 tane fılan degıstırdık sans meselesı bı tanesınden cok memnunduk ama esı hastalandı bıze hep gurcıstandan gelıyo calıstıgımız sırket ordan getırıyo hasta bakımı gunluk supurme sılme aklına eserse yemek yapar camasır toplar asar bulasıkmakınesı sofrayı kurar toplar ama kımıde gelır oturdugu yerden kalkmaz sans meselesı dedgıım gıbı suan gurcu ıngılızce ogretmenı bı bakıcımız var pek temızlık ısınden anlamasada ogrenıyo sesız sakın cat pat ıngılızce anlasıyoruz memnunuz. rabbım hastanıza sıfaversın

ne verırısenız ona bakıyolar hasta olsun hızmetcılık olsun bebek olsun ama yatılı bakıyorlar netten yada hastanelerden fılan arastırabılırsınız sırket bunlar bız ananem hastanede yatarken bı baskasının bakıcısını gorup oyle bulduk babaanneme bakan sırket kapanmıstı cok ama bunun cok problem yasadık ıs bılmeyenlerı getırdı suakıyı ama konu bebek olunca helede sadece ona bırakıcaksanız sız olmıycaksınız ıyı arastırın derım anneneme bakarken yanında sırayla cocukları oluyor netten bı bakın ıstersenız cok var nettede

bizdede gürcistandan gelen bi bakıcı var ama yabancılardan memnun değilim en başta anlaşmak güç temizlik falan iyi hiç oturmuyo ama hasta bakıcılığı 0 ben türk istiyorum

izmir bucada oturuyorum uzun yıllar çocuk ve hasta baktım çocunuza ve yatalak hastanıza bakabilirim XXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Back