• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde ev işi

DygEge

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
7.619
185
698
Merhaba benim 13 aylık bir bebeğim var ve ev işlerini yetiştiremiyorum.Temizlik ,işlerinde yardımcı bayan arıyorum.Karşıyaka da ikamet ediyorum.Teşekkürler..

Canım ben de Karşıyaka'da oturuyorum. Bana da kadın geliyor. Sen hangi günler istiyorsun? Bir de ne kadar aralıklarda?

Ben kadınımla konuşayım istersen.

Çok sevınırım valla canım ya aslında banada gelıyordu bır tane ama cok begenmıyorum yaptıgı ısı..Evde çocuk var sonucta hijyen onemlı bizim ıcın..Haftada 1 olabilir canım.Ne kadar alıyor birde?

Canım şimdi bana gelen kadını ben 2 kişi olduğumuz için ayda 1 alacağım. 70'e geliyor ve sadece çarşambaları boş.

Annemin kadını 60'a geliyor;ama o sanırım full dolu. Sadece benim arkadaşım var o da iş arıyor demişti bana.. Onun arkadaşını sorabilirim istersen.

merhaba ben emel 44 yaşındayım ve başak burcuyum sanırım yeterli görüşmek üzere

not:70+yol parası rica ederim teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
duyguege: merhaba aradıgın temizlik yardımcısını bulabildinmi bulamadıysan ben talibim not yada tel bırakırsan özele ararım sizi syg..

Lalezar canım merhaba bana bir abla geliyor ama çok uzak olduğu için zor oluyor.Sen nerde oturuyorsun ve düşündüğün ücret nedir?Teşekkürler..

duyguege.... cewap döndügün için teşekkür ederim iş buldum allahın izniyle bebek bakıyorum cokta sevimli afacan dünyamı degiştirdi cilveleriyle ....işsiz olan arkadaşlara allah yardım etsin syg.....

Back