• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde erol tavmergene tüp bebek yaptırana arkadaşlar..acil....

xelyum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
96
0
0
43
Balıkesir
arkadaşlar...
şuan 2009dayız hep eski bilgiler var sitede.
lütfen buraya en son güncel bilgileri yazınız.
izmirde tüp bebek yaptıran arkadaşlar.kaç paraya hangi doktorlara yaptırdınız.ve memnun kaldınızmı?
erol tavmergene tüp bebek yaptıran arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi bildiriiniz...

arkadaşlar erol tavmergenin hastası olan yokmu bu sitede.tecrübelerimizi paylaşmak istiyorum
merhaba ben erol hocanin hastasiym
2 tup bebek denemesi ve sonuc olumlu oldu
ilki basarisizdi
ekip iyi ama eksiklikler var
doktorun yuzunu sadece transfer gunu goruyosun
sorularini rahat soramiyosun, erol hoca icin gidiyosun muayenehaneye baska bi doktorla muhatapsin.biz ilkinde neden olmasi diye soru bile soramadik sekreterinden randevu alamadik. sansimizi birdaha deniyelim dedik bkalim daha cok basindayiz sonu insALLAH hayirli olur. genelde tanistigim kisiler ayni seyden sikayet ediyorler ama basari sansi cok yuksek.ilk denemede tutanlar fazla. islerini iyi yapiyorlar zaten sifa hast yapiyo islemi
biz 750 muayenehaneye verdik. 2300 hastaneye ve ilaclar 1- 1,5 oldu. onlar ilaclarda yardim ediyoler puregon 3 doz veriyolar oda bi 600 milyon falan ediyo.fazla umutlandirmiyo seni cok konusmuyo zaten. izmirdede cok arastirdik en cok basari onun ve irembeden dilek haniminmis sende bak yani ben ikinci denemem pozitif o yuzden ona git derim bunlari bil git. hoscakal

:CüvCüv:

evet canım verdiğin bilgiler için cok teşekkr ederim. bu b ilgiler güncelmi bu faiyatlar ne zamanın fiyatları. ve senin ikizmi oldu yoksu tek gebelikmi.

Back