Saç Rengi ve Saç Boyama izmir'de en iyi kuaför??

SummerMiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
700
2
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar artık saçlarımı kendim boyamaya cesaret edemiyorum saç boyamada (açılma ihtimali var) en iyi kuaför hangisi? röfle falan için değil saçlarım yıpransın istemiyorum kestirebilirimde aynı zamanda memnun kaldığınız kuaförleri söylerseniz çok sevinirim yalnız karşıyaka tarafları (mavişehir-bostanlı),alsancak,konak tarzı yerler bana yakın lütfen yardımcı olun

bak canım şimdi sana tavsiye ediceğim kuaför baya bi ün yapmış ve gerçekten profosyonel bi ekiple çalışan yer yani kendini onların ellerine bırakıosun ve seni baştan yaratıyolar karataşta harun kuaför var bence git dene derim

valla canım karşıyaka taraflarını bilmiyorum ama alsancak'ta osça var güzelyalı'da da alemdar var isim yapmış kuaför olarak, ben gitmedim ama pahalı olduğunu biliyorum.

hepinize teşekkür ederim osça'yı çok duydumda hiç gitmedim çok pahalıysa öğrenci halimle nasıl olur bilemiyorum :S:S bornova bana çok uzak kalıyor karşıyakada iyi bir yer varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…