• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları İzmirde en iyi çocuk doktoru

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kalipso888

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2015
14
0
16
39
Arkadaşlar merhaba,
Doğacak olan bebeğim için çocuk doktoru arayışlarındaym. İzmirde her daim ulaşabileceğim,ilaç taraftarı olmayan, kaliteli bir doktor araştırıyorum. Sizce prof. Dr.lar diğerlerine göre ilgili davranırlar mı? Telefonla gecenın bi yarısı arasam açarmı? Tercihim Prof. Dr.dan yana.
Görüşleriniz ve önerilerini çok önemli.
Şimdiden teşekkürler

cnm selam bnce prof olması önemli değil ya önemli olan işini severek yapması bilgili her daim ulaşabileceğin bir dr bnde arastırıyorum nasipse dogum şubatta olacak
alsancakta lerzan sünneli ve biçok kişiden ebru özbal hanımı da duydum bide egepol hastanesi salih çakır . çocuk doktorunun hastanede olması tercihim her zaman ama özel olanlara da daha rahat ulaşılır gibime geliyor tecrübeli arkadaşlardan önerilerini alıcaz artık

cnm selam bnce prof olması önemli değil ya önemli olan işini severek yapması bilgili her daim ulaşabileceğin bir dr bnde arastırıyorum nasipse dogum şubatta olacak
alsancakta lerzan sünneli ve biçok kişiden ebru özbal hanımı da duydum bide egepol hastanesi salih çakır . çocuk doktorunun hastanede olması tercihim her zaman ama özel olanlara da daha rahat ulaşılır gibime geliyor tecrübeli arkadaşlardan önerilerini alıcaz artık
Yaa benimde 37 haftalık ,yani ocak sonu gibi bekliyoruz nasipse. Bi arkadaşım Alsancakta Bülent Serçin tavsiye etti. Çok iyiymiş gerek duymadıkça antibiotik asla yazmaz her telefonu açarmış. Bi onu denemeyi düşünüyorum bide ben bornovada oturuyorum bana yakın istiyorum doğal olarak. Senin tavsiye ettiğin doktorlardanda deneyebilirim. Sende memnun kalırsan haber bekliyorum. Şimdiden hayırlı olsun ☺️

tmm cnm bnde baktım bülent beye belli ki baya iyi gittiginde deneyimlerini paylaşırsan sevinirim .senin minik benimkinden önce doğacak bn daha 32 haftalığım :)

Back