- Konu Sahibi sentinusss
İzmir'de düğün saçı makyajı için yer arıyorum yorumlarınızı bekliyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AYSEL KUAFÖR - (AYSEL DURGUNLU) .. BUCA/ŞİRİNYERDE .. Benim kuaförümdür kendisi kızlar.. nikahta saçımı yaptırmıştım.. düğün ve kınadada yapıcak.. pişman olmıyacaksınız :)
canım öncelikle ömür boyu mutluluklar diliyorum.. aysel kuaför iyi diye ben de duymuştum. peki vicdan kuaför hakkında bilgin var mı? (önceden şirinyer at heykellerinin ordaydı, şu an enhoşlara taşınmış bucalıysan biliyosundur zaten)
anladım canım çok sağol vicdanı düşünüyorum ben de insallah. düğününe de çook az kalmış heyecan doruktadır şimdi :) bir yastıkta kocayın inş mutluluklar...
biliyorum tatlım aysel ablann cok yakın arkadaşı oda :) oda iyi yapıyor bak tavsiye ederim. benim düğün salonumun ilk anlaşmalı kuaförü orasıydı. sonra aysel ablayla anlaşmışlar işte
anladım canım çok sağol vicdanı düşünüyorum ben de insallah. düğününe de çook az kalmış heyecan doruktadır şimdi :) bir yastıkta kocayın inş mutluluklar...
İzmir'de düğün saçı makyajı için yer arıyorum yorumlarınızı bekliyorum..