• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı izmir'de düğün saçı ve makyajı nerede yapılmalıdır?

merhaba kızlar..düğünüm oldu bitti..harika oldu..herşey çok güzeldi..Darısı diğer izmir gelinlerinin başına...size küçük bir bilgi vermek için yazıyorum..Gelin saçım için Bornova'da kuaför Locca'ya gitmiştim..saçımı güzel yaptı, ama makyözü tam anlamıyla rezaletti..gözüme bi eyeliner çekemedi, makyajdan anlamasam o günümü rezil edecekti..en sonunda kızın malzemelerini alıp kendim yaptım makyajımı..bir tek kirpikleri yapıştırdı, bir de fondöten sürdü, gerisini ben yaptım..yeterli makyaj malzemesi de yoktu, rujlar ya pembe ya da turuncuydu, kendi rujumu sürdüm en sonunda :1: Saçıma postiş takıldı bütün gece de bozulmadı, Gökçen bey saç konusunda usta, ancak ekibi tam anlamıyla bir felaket, bilginiz olsun..Ha bi de benim gittiğim saatte başka bir gelinle onun bir sürü akrabası vardı..3 saat boyunca çoluk çocuk kadın sesinden ben ve annem sersem olduk...ve bunu bana önceden söylemedi..halbuki provaya gittiğimde gayet sakin bir şekilde 1,5 saatte bitmişti saçım..yine aynı sakinlikte olup bitecek sandım..fakat düğün günü o kadar kalabalıktı ki benimle ilgilenmesi için tartışıp çıkışmak zorunda kaldım...Kısacası az daha en özel günümü berbat ediyordu..annemi bir süre sakinleştiremedim..neyse ki saçım güzel oldu, makyajımı da kendi istediğim gibi yaptığım için gayet içime sindi, herkes de çok güzel olduğunu söyledi..Günü kazasız belasız atlattık...Kısacası ekipte iş ciddiyeti yok...Bir daha da adımımı atmam oraya..Diğer gelin adayları üzülmesin diye de bilgilendireyim dedim..
Tüm gelinlere kolay gelsiin...:34:

canım bende nişanımda loccaya gittim saçı güzel yaptı makyajı da ancak sıradandıaçıkcası düğünde oraya gitmicem aman aman memnun kalmadık.Düğünüm için Celal-Atillayla anlaştım,umarım güzel olur.:))

Arkadaşlar bir arkadaşımın düğünü vardı bornova'da özgül kuaför diye bir yere gittik işlerinde çok iyiler ayrıca bir de estetisyen var porselen makyajda yapıyorlar ve ürünlerini gösterdi kadın çok kaliteli ürünler kullanıyor yeni açılmışlar zaten arkadaşım gelin başını 250 tl'ye yaptırdı ve harika oldu. Bende cilt bakımı yaptırdım o ürünleri görünce:) kesinlikle tavsiye ederim zaten yeni açıldıkları için çok ilgileniyorlar. bence iyiler 10 üzerinde 9 veririm yani:)

Herkese merhabalar, bende konuya bir makyöz olarak katkıda bulunmak istiyorum :3:
Arkadaslar düğünden önce mutlaka bir prova makyajı yaptırmanızı tavsiye ederim (ki çoğu makyöz ücretsiz yapar). Makyözünüz çok yetenekli bile olsa, ona estetik gelen, size gelmeyebilir. Prova makyajında hem bu konuda karar verirsiniz hemde yapılan işin ve malzemenin kalitesini görme sansınız olur. Düğününüzün gönlünüzce geçmesi dileklerimle

Son düzenleme:
AYSEL KUAFÖR - (AYSEL DURGUNLU) .. BUCA/ŞİRİNYERDE .. Benim kuaförümdür kendisi kızlar.. nikahta saçımı yaptırmıştım.. düğün ve kınadada yapıcak.. pişman olmıyacaksınız :)

AYSEL KUAFÖR - (AYSEL DURGUNLU) .. BUCA/ŞİRİNYERDE .. Benim kuaförümdür kendisi kızlar.. nikahta saçımı yaptırmıştım.. düğün ve kınadada yapıcak.. pişman olmıyacaksınız :)

canım öncelikle ömür boyu mutluluklar diliyorum.. aysel kuaför iyi diye ben de duymuştum. peki vicdan kuaför hakkında bilgin var mı? (önceden şirinyer at heykellerinin ordaydı, şu an enhoşlara taşınmış bucalıysan biliyosundur zaten)

canım öncelikle ömür boyu mutluluklar diliyorum.. aysel kuaför iyi diye ben de duymuştum. peki vicdan kuaför hakkında bilgin var mı? (önceden şirinyer at heykellerinin ordaydı, şu an enhoşlara taşınmış bucalıysan biliyosundur zaten)

biliyorum tatlım aysel ablann cok yakın arkadaşı oda :) oda iyi yapıyor bak tavsiye ederim. benim düğün salonumun ilk anlaşmalı kuaförü orasıydı. sonra aysel ablayla anlaşmışlar işte

biliyorum tatlım aysel ablann cok yakın arkadaşı oda :) oda iyi yapıyor bak tavsiye ederim. benim düğün salonumun ilk anlaşmalı kuaförü orasıydı. sonra aysel ablayla anlaşmışlar işte
anladım canım çok sağol vicdanı düşünüyorum ben de insallah. düğününe de çook az kalmış heyecan doruktadır şimdi :) bir yastıkta kocayın inş mutluluklar...

merhaba benımde düğünüm eylülün sonunda fakat hala kuaföre karar veremedim:( güzelyalı-göztepe civarında önerebileceğiniz kuaför var mı acaba

Back