İzmirde Dr. Can Ercan beyin dolgu uygulaması yüzünden burun ucum nekroz oldu

blackden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
6
1
BURUN UCUM NEKROZ OLDU Can Ercan beye 2022 yılı Ocak ayında rinoplasti ameliyatı oldum. Ancak burun kemerim düzelmedi. Bu sebeple 2024 yılı Mayıs ayında da kendi kliniğinde burun törpüleme işlemi ve burun ucu dolgusu yaptı ama bana bu işlemleri açıkça anlatmadı ve onam belgesi imzalatmadı. İşlemi sadece ‘burada yapacağım ve 10 dakikalık bir işlem olacak’ diyerek anlattı. Haberim olmadan burun ucumu kaldırmak için işlem sırasında dolgu yapmış. İşlemden sonra burnum bandajlı bir şekilde İstanbul’a diş hekimliği okuduğum ve stajlarım olduğu için ertesi gün kendisinin de bilgisi dahilinde geri döndüm. 3 gün çok ağrım oldu Can bey ilk gün ağrımın olabileceğini ağrı kesici içmemin sorun olmayacağını söyledi ve öyle yaptım. 4. Gün bandajı ağrıdan çıkardığımda ise burun ucumdan bir parça et bantla birlikte koptu. Sabahında acilen ailem beni İzmir’e çağırdı. Doktor bey dolgu yaptığını nekroz olduğunu söyledi ve burada eritme işlemi yaptı dolgu yaparken burun ucumda damar tıkandığını daha geç farketmem durumunda bütün burnuma yayılabileceğini dahi söyledi. Burun ucumda açık yarayla 1-2 ay kadar gezmek zorunda kalmam ve çektiğim acı bir yana geçen 6 aydan sonra maalesef bir miktar iz hala burnumda duruyor. Bununla ilgili kemerim tamamen düzelmemekle beraber şimdi de burun ucumda bir izle yaşıyorum. Tekrar ameliyat olmam gerekiyor. Doktor beyle bu durumu paylaştığımda ise maalesef tekrar dolgu yapma teklifi haricinde bir çözümde bulunmadı. Böyle bir travma yaşayan ben ise böyle bir şeyi asla birdaha yaşamayı göze alamayacağımı kendisine ilettim. Doktor bey hakkında bu konudaki yasal süreci yakın zamanda başlattım ama bu süreçte benim gibi başkalarının da mağdur olmaması adına yazmak istedim.

8D9A7CCC-1A15-42D4-AF59-3F291408D083.jpeg

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun şuan son resimdeki gibi soyulmalarda mevcut mu burnunda. Zor olsa da yine iyi toparlamis burnun. dolgu işini sizden onay almadan yapması çok kötü olmuş. Bende burun törpüsü yaptırdım tekrar asla dolgu fln yapmadı zaten bunu sorması gerekiyor. Umarım psikolojiniz düzelir çok zor bir durum

Evet hala bir miktar soyulma var. Ama asıl rahatsız edici olan burnumdaki kalıcı yara izi. Girintili çıkıntılı bir iz olduğu için de makyajla kapanmıyor bile. Psikolojim alt üst olmuş durumda.

Evet hala bir miktar soyulma var. Ama asıl rahatsız edici olan burnumdaki kalıcı yara izi. Girintili çıkıntılı bir iz olduğu için de makyajla kapanmıyor bile. Psikolojim alt üst olmuş durumda.
kalıcı bir hasar bırakmış yaşadığınız sıkıntıyı tahmin edebiliyorum ama baya toparlamış burnunuz iz için krem kullanıyormusunuz

X