Gebeliğe Hazırlık İZMİRDE DR. ARZU AKAR DEĞİRMENCİYE GİDİP MEMNUN KALANLAR?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

karamelli001

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
774
1.094
113
Hanımlar merhaba. planlı gebelik düşünüyorum ve internetten araştırmalarım sonucu Arzu hanımı tercih ettim. Gidenler var mı acaba? Yorumlarınızı alabilir miyim. :)

Karataş'ta değil mi? ben çiğdem kukul'a gidiyordum. uzak kaldığı için bıraktım gibi bişi ama doktordan memnundum. bir de o hastanede aysel zabit çok ünlü. tavsiye ettiler ama hemen randevu alabilmek ne mümkün. çiğdem hanımıda sevmiştim gerçi ama işte ben ilçedeyim. git gel zor

Karataş'ta değil mi? ben çiğdem kukul'a gidiyordum. uzak kaldığı için bıraktım gibi bişi ama doktordan memnundum. bir de o hastanede aysel zabit çok ünlü. tavsiye ettiler ama hemen randevu alabilmek ne mümkün. çiğdem hanımıda sevmiştim gerçi ama işte ben ilçedeyim. git gel zor
Evet canim karatasta. Arzu hanimla ilgili cok guzel yorumlar var nette ama kararsiz kaldim.

Evet canim karatasta. Arzu hanimla ilgili cok guzel yorumlar var nette ama kararsiz kaldim.
aysel zabit taşer'i de araştır. onla ilgili de bizzat 2 kişiden referans aldım. internette de yorum fazla. ne zaman randevu almaya kalksam en az 1-2 hafta ileriye atıyor. Çiğdem hanım ve arzu hanımdan randevu almak daha kolay.
çiğdem hanım da konuşması ilgilenmesi tatlı bir bayandı. ama doğumda nasıldır, normal mi sezeryan yanlısı mı onları bilemiyorum tabi. bunlar da çok önemli.
gittiğin doktorla ilgili gittikten sonra yorumlarını bekliyorum:)

Back