ben çok memnun kaldım tavsiye ederim
Dr.Özgür Erdem..Alsancak Cami durağında Şok Marketin 4 Katında..Ben her sene gider ona yaptırırım,çok memnunum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çok memnun kaldım tavsiye ederim
Arkadaşlar duyduğuma göre dolgu için bile kadınlar gün düzenliyormuş.Botox günü duymuştum ama dolgu gününü ilk defa duyuyorum:)).Bende dolgu yaptırıcam şifa hastanesinde yapıyorlar mıdır acaba yada alsancak devlet hastanesinde.sanki hastaneler daha güvenilir gibi kliniklerden. Yıllar önce dudak kenarlarıma yaptırdığım dolgu 15 gün sonra kayboldu gitti. Gittiğim yerde çok asortik havalı bir merkezdi. Anlayacağınız giden param oldu ve şikayetçi olduğumda orası mimik çizgisi bu çok normal dediler pişkin pişkin.O işlemin ücreti için 2 ay ikinci bir işte çalışmıştım üstelik. Uzun lafın kısası çoğumuz aman da aman olmayan bütçelerimizden azar azar bi kenara atarak gidiyoruz bu merkezlere .Geçen hafta bir merkezin doktoru seda sayana çıktı sitesi üzerinden durumumu anlatan bir mail attım fiyat sordum. Cevap dudak uçuklatıcıydı 2000-4000 TL arası bir masraf olur dediler. Bu aşamada bana sağlıklı bilgi ve yönlendirmede bulunacak arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Sevgiler.
Fiyatlar ile ilgili iki günlük araştırmamda bir yer nakitte 750 kredi kartına taksitte 850; başka bir yerde 600-1000 tl arası değişir şeklinde bilgi verdi.fiyat bilgileri hakkında paylaşımda bulunmak isteyen arkadaşlar varsa çok iyi olur.
Ben 32 yaşındayım. Pek kırışıklık problemim yok. Sadece yüzümde hafif bir yorgun ya da mutsuz bir ifade ortaya çıkmaya başladığını düşünüyorum. Bunun için nazolabial bölgeme dolgu düşünüyorum. Bunun yanında kaşlarımın dış uçlarının çook hafifçe botox ile kaldırılması da genel görüntümü daha fresh bir hale getirecek galiba.
Hem bu konuda siz ne düşünüyorsunuz, bu yöntemler işe yarar mı bunu sormak istiyorum, hem de uygulayıcı bu noktada çok önemli bu nedenle denediğiniz ve kesinlikle önereceğiniz doktor tavsiyesi almak istiyorum İzmir ili için.
sanirim cemil tugay yapiyo, burun estetigi yapan bir arkadas botoxda yaptirmis galiba orda, bade82 forumda
Hala cemil tugata mı yaptırıyorsun,fiyatı ne,nerde muayenehanesi?Ben botox uygulamamı Dr. Cemil Tugay'a yaptırıyorum. Sonuçtan memnunum. Eli çok hafif ve abartıyı sevmeyen bir doktor. Arkadaşımda kendisine göğüs estetiği yaptırdı. Hem estetik operasyon yapıldı hem de slikon takıldı. Sonuçtan çok memnun. Düşünenler için Cemil Bey'i tavsiye ederim.