Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Cenk beyle görüştün mü hiç ne kadara yapıyor? Sonuçta işinin uzmanı başka olur, bende uşakta oturuyorum aklımdan hep cenk bey geçiyor....Slm kizlar... bu konuyu acma geregi duydum lutfen yardimci olun. Aslinda izmirde cenk tokat a yaptirmak istiyorum goguslerimi ama bi dahaki kisa kadar beklemem lazm maddiyat yok. O yuzden dayanamiyorum artik. Yokmu izmirde devlet hastenesinde falan onerebileceginiz bi doktor
Slm kizlar... bu konuyu acma geregi duydum lutfen yardimci olun. Aslinda izmirde cenk tokat a yaptirmak istiyorum goguslerimi ama bi dahaki kisa kadar beklemem lazm maddiyat yok. O yuzden dayanamiyorum artik. Yokmu izmirde devlet hastenesinde falan onerebileceginiz bi doktor
Bnde hem silikon taktirmak hemde diklestirmek istiyorum. Esincim diklestirme icin ne kadar istediler senden cnm fiyat ogrenebilirmiyimbende alsancak devlet hast. de 22 ocakta gögüs dikleştirme ameliyatı olucam tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyoruz
en cok merak ettiğim şey silikonsuz meme dikleştirme sonrası gögüs istenildiği kadar dik oluyomu ve ne uzun zaman dikliğini koruyomu
daha önce ameliyat olmus arkadaşlar dan yardım lütfen
Henüz görüsmedim cnm ama silikon icin arkadaslar en son 4 bin tl bes bin tl arası olmuslar. Buda bnm icin su an yuksek bi miktar. Bi daha ki kışa kadar beklemek istemiyorum. Bn bide diklestirme yaptiricam o yuzden daha fazla tutar maddiyat yok o yuzden devlet hastenesinde olmam lazm malesefCanım Cenk beyle görüştün mü hiç ne kadara yapıyor? Sonuçta işinin uzmanı başka olur, bende uşakta oturuyorum aklımdan hep cenk bey geçiyor....
Bnde hem silikon taktirmak hemde diklestirmek istiyorum. Esincim diklestirme icin ne kadar istediler senden cnm fiyat ogrenebilirmiyim
Anlıyorum cnm. Cvp bkliyoruz kizlar burayada bi el atin lütfen yaaabenim gögüs dokum yeterli sadece dikleştirme yapılıcak bunun içinde 2400 tl istedi doktorum güven verdi bana daha öncede başka doktorlarla görüşmüştüm fiyat ve güven olarak karar kıldım dediğim gibi tek şüphem protezsiz dikleştirme olacagı için kısa zamanda sarkma yaparmı ve üst kısmı dolgun durmazsa hiçbirşeye yaramaz daha önce protezsiz dikleştirme yaptıran arkadaşlar bi cevap verse nasıl rahtlıcam bilemezsin
canım ben de izmirde cenk tokatı duydum bi tek o da forumdaki üyelerden. devlet hastanesi hakkında bi fikrim yok ama bi karar verebilirsem cenk tokatla görüşmek istiyorum cok zor bi karar gercekten insan bir çok şeye tereddüt ediyo en başta doktor seçimi.Slm kizlar... bu konuyu acma geregi duydum lutfen yardimci olun. Aslinda izmirde cenk tokat a yaptirmak istiyorum goguslerimi ama bi dahaki kisa kadar beklemem lazm maddiyat yok. O yuzden dayanamiyorum artik. Yokmu izmirde devlet hastenesinde falan onerebileceginiz bi doktor
Maddi durumlarim iyi olsa hic gozumu kirpmadan cenk tokatin ellerine birakirdim kendimi. Ama malesef devlet hastanelerinden bi doktor bulursam iki uc ay snra olabilirim. Devlet hastenesi hakkinda kimse doktor onerosinde bulunmuyor yaaa. Kizlar bnce cenk tokatta olun derim. Maddi durumunuz varsa tabicanım ben de izmirde cenk tokatı duydum bi tek o da forumdaki üyelerden. devlet hastanesi hakkında bi fikrim yok ama bi karar verebilirsem cenk tokatla görüşmek istiyorum cok zor bi karar gercekten insan bir çok şeye tereddüt ediyo en başta doktor seçimi.
senin doktorun kim cnmbenim gögüs dokum yeterli sadece dikleştirme yapılıcak bunun içinde 2400 tl istedi doktorum güven verdi bana daha öncede başka doktorlarla görüşmüştüm fiyat ve güven olarak karar kıldım dediğim gibi tek şüphem protezsiz dikleştirme olacagı için kısa zamanda sarkma yaparmı ve üst kısmı dolgun durmazsa hiçbirşeye yaramaz daha önce protezsiz dikleştirme yaptıran arkadaşlar bi cevap verse nasıl rahtlıcam bilemezsin
alsancak devlet hastanesinde rıza beysenin doktorun kim cnm
Memnunmusun peki cnm. Bide ne kadar ücret ödedinalsancak devlet hastanesinde rıza bey
henüz ameliyatımı olmadım 1 hafta var suan kafam cok karısık sonuc ne olucak nasıl olucak bilemiyorum cuma günü gidicem tahliller için inşallah kafamdaki sorulara biraz olsun cevap alabilirimMemnunmusun peki cnm. Bide ne kadar ücret ödedin
Ins istedigin gibi olur cnm. Eger sen memnun kalirsan fiyatta uygunsa bnde olmayi dusunuyorum gelismelerden haber bekliyorum cnm. Bide ameliyattan snra resim falan görebilirmiyimhenüz ameliyatımı olmadım 1 hafta var suan kafam cok karısık sonuc ne olucak nasıl olucak bilemiyorum cuma günü gidicem tahliller için inşallah kafamdaki sorulara biraz olsun cevap alabilirim
fiyatını söleyebilirim sadece dikleştirme protez yok 2400Ins istedigin gibi olur cnm. Eger sen memnun kalirsan fiyatta uygunsa bnde olmayi dusunuyorum gelismelerden haber bekliyorum cnm. Bide ameliyattan snra resim falan görebilirmiyim
Cnm bide protezle diklestirme ikisi ayni anda ne kadar tutar bnm icin sorarmisin sana zahmetfiyatını söleyebilirim sadece dikleştirme protez yok 2400
dediğim gibi cma günü aklımdaki bütün soruları sorucam insallah herşey cok güzel olur hepimiz için
tabiki sorarım aklımdaki soruların başında protezsiz dikleştirme ne kadar etkili olucakCnm bide protezle diklestirme ikisi ayni anda ne kadar tutar bnm icin sorarmisin sana zahmet