izmir'de devlet hastanesinde burun estetiği olan var mı?

langoluum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
8
0
36
İzmir
merhaba arkadaşlar. izmir'de devlet hastanesinde ameliyat olan var mı? hangi doktora ne kadar ücretle ameliyat oldunuz memnun kaldınız mı?? bütçem özeli pek kaldırmıyor ve hastanede daha güvenli olduğunu düşünüyorum....lütfen bilgilendirinn

selam ameliyat oldunmu sen

selam ameliyat oldunmu sen

oldum canım kusura bakma bayadır girmiyordum. geçen sene eylülde oldum tınaztepe hastanesinde ali kızılkayaya. 3000 civarı bi para çıktı. alçım çıkana kadar 1 hafta sıkıntılıydı ama çok hızlı iyileştim. şekille ilgili çok konuşmamıştık ben sadece bozuklukların düzelmesini istiyordum öyle de oldu. şimdi keşke daha kesin şekil belirtseymişim diyorum ama yine de memnunum. kesinlikle estetik olduğu anlaşılmıyor çok doğal oldu bir kişi sordu şimdiye kadar burnun estetik mi ne kadar güzel diye. tavsiye ederim

Büyük cesaret gerçekten. Umarım sen memnunsundur çünkü önemli olan bu:)Bu arada fotoları görmek için bu 25 mesaja ulaşmak gerekmesi niye ya

İzmirde ameliyat ücreti ne kadar acaba doktoruna göre değişir tabi de ortalama olarak ne kadardır son günlerde ameliyat olanlar yazabilir mi???

sudamla merhaba özel mesajına cevap yazamıyorum mesaj sayımın yetersizliğinden dolayı. burdan cevap yazayım dedim;
cuma günü ameliyat oldum. Burnum o kadar tıkalıydı ki hava geçişleri çok zor şekilde oluyordu ve bu sebeple kuruduğu için kanamaya sebep oluyordu. Ethica incirli hastanesinde ameliyat oldum, rica ederim..

Ben ozel su hospitalda oldum ama dokuz eylulden bir prof yapti ameliyatimi. Devlette tetkikler icin cok bekletirler isler yavaş ilerler ayrıca ozel oda icin para odersin refakatci icin odersin dedi ve devlettekiyle ayni fiyata ozelde yapti. 1 gun kaldim iyi de bakildim. Bizim doktor kardesimin hocasıydı biraz indirim yapti o yuzden fiyat veremiyorum ama normal ameliyatlarini 5000-7000 arasi yapiyormus.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…