- 5 Haziran 2007
- 4
- 0
- Konu Sahibi deryaÇAXGXANahmet
Arkadaslar karar veremiyorum izmirde kime gitmeliyim mehmet sucubası ve bora karaali arasında kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ucretler konusunda bilginiz varmı benım dedıgım dr lar hakkında bıldıklerınız varmıMerhaba ben Mehmet Durmuşoğlu, İbrahim Korhan ve Fırat Demirtaşoğlu ile görüştüm. Fırat beye olmaya karar verdim.
fiyat aldınızmıBen f.uygura oldum. Ama şimdi ekolde caner bey var. Yaptığı burunları çok beğendim.
Bir yılı geçti benim. 7500 du sanırım o zamannekolde f.uygurun ücreti. Şimdi çok arttı fiyatlar. Ama caner can beyin burunları gerçekten güzel. Instagramda bakın bence.Ucretler konusunda bilginiz varmı benım dedıgım dr lar hakkında bıldıklerınız varmı
fiyat aldınızmı
Ucretler konusunda bilginiz varmı benım dedıgım dr lar hakkında bıldıklerınız varmı
fiyat aldınızmı
Can Ercan mı dediğin doktor canım?Ben f.uygura oldum. Ama şimdi ekolde caner bey var. Yaptığı burunları çok beğendim.
Çok geçmiş olsun Atay Atabeye olucam inş önceden görüşmüş yaptırmış olan biri varmı?Sezgin Öztürk e gitmede.aman diyeyim.bana bir burun yaptı daha toparlayamadı diğer doktorlar.
Merhaba, İbrahim beyle görüşmeniz nasıldı acaba? Cuma günü kendisiyle görüşmem var?Merhaba ben Mehmet Durmuşoğlu, İbrahim Korhan ve Fırat Demirtaşoğlu ile görüştüm. Fırat beye olmaya karar verdim.
Merhaba bende ibrahim beyi Bahadır araştırıyorum acaba görüşmeye gittiyseniz fiyat aralıkları hakkında ne söyledi sizeMerhaba, İbrahim beyle görüşmeniz nasıldı acaba? Cuma günü kendisiyle görüşmem var?
Ben Halis Ünlü'ye oldum henüz yeniyim o yüzden burunla alakalı bir şey söylemeyeceğim ancak Bayraklı Kent tıp merkezinde yapıyor ameliyatı. Özellikle şu pandemi döneminde bu çok iyi oldu çünkü hastane boş. Doktorla da kendi kliniğinde görüşüyorsunuz zaten.Ibrahim korhan. Caner can. Halis ünlü arasında kaldım ameliyat olan arkadaşlae varsa bilgi verebilirmisniz lütfen
Tesekkurler ameliyat olali kac gün oldu morarma sisme oldumu kendinizi nasil hissediyorsunuz özel olmazsa kac para tuttu bilgi verebilirmisiniz yesekkurlerBen Halis Ünlü'ye oldum henüz yeniyim o yüzden burunla alakalı bir şey söylemeyeceğim ancak Bayraklı Kent tıp merkezinde yapıyor ameliyatı. Özellikle şu pandemi döneminde bu çok iyi oldu çünkü hastane boş. Doktorla da kendi kliniğinde görüşüyorsunuz zaten.