İyi geceler arkadaşlar Doç. Dr. Yiğit Özer tiftikçioğluna burun estetiği ameliyatı oldum. başımdan geçenleri yazarsam iyi olur diye düşündüm.. Bir çok isim var ama karar vermek günlerce düşünmekle olmuyor ne istediğini bilmekle alakalı doğal olsun diyorsanız başka biraz daha kalkık benim istediğimi yapsın diyorsanız başka doktora gitmek lazım ama doktorunuza güvenmeniz çok önemli sizinle konuşurken zaten görüşme yaptığınız doktorun size istediğinizi verip veremeyeceğini anlayabiliyorsunuz. Benim nefes alma problemimle birlikte kemerli bir burnum vardı :) (di li geçmiş zamanda konuşmak çok güzel) Fahri mola Yiğit Bey ve Can kopal arasında kalmıştım ve nedendir bilinmez görüşmeye gittiğimde Yiğit beyin rahatlığı beni cezbetti ameliyat günümü aldım ve çıktım. Zaten Yiğit bey size şöyle uygun olmaz böyle iyi olur diye yönlendiriyor ve gerçekten kötü bir burnunuz varsa memnun değilseniz daha kötü olamaz bunu düşünün ve bundan destek alın ben öyle yaptım cesaret gerekiyor :) ameliyattan sonrası için yüzünüzden çok rahat geçecek kıyafet veya gömlek getirmenizi tavsiye ediyorum ve kesinlikle dudak koruyucunuzu alın yanınıza ağızdan nefes aldığınız için kuruyan dudaklarınıza iyi geliyor bir de burnun altına bıyık takıyorlar(sızıntı kan akışı olursa diye) bu yüzden ben bardaktan su içememiştim ama bunun çözümü basit küçük pipet bulundurun yanınızda çünkü sıvı almak ve tuvalete gitmek önemli ve buz çok önemli ameliyattan sonraki ilk 24 saat 15 dk buz konup 5 dk bekleyip tekrar 15 dk buz koymalısınız yanınızda kalacak olan kişiyi iyi seçin bıkmadan uykusuz bir gece onu bekliyor ama sonrasında çok çok yararını göreceksiniz eminim. benim sadece göz kapağım çok hafif morardı bunu buza ve uyumayan aileme borçluyum.. hastanede bir gün yatıyorsunuz sıvı gıdalar tercih edin yemek için.. ameliyattan sonra nefes alabiliyor olmak beni şaşırtmıştı tamponlar olsada nefes alabiliyorsunuz ama gün geçtikçe tamponlar doluyor ve nefes almak güçleşiyor en zoru ilk 3 gece uyumak oldu benim için onun dışında gayet iyiydim ama herkesin yapısı farklı tabi.. tamponların çıkması çok çok çok basit bir olay sonrası ise Harika günlerin başlangıcı artık çok rahat yemek yiyip pipetsiz su içebilirsiniz :) yüzünüzde ödem azalır .. 7. Günde ise alçınız çıkar ve bandajlar takılır .. bu aşamada olduğum için bu kadar yazabiliyorum ama burnum değiştiği ve benim için problem olan nefes alma sorunum çözüldüğü için çok memnun ve mutluyum . Eğer Yiğit Bey hakkında soru işareti olan varsa silsin ve gidip burnunu yaptırsın derim :)