• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Burun Estetiği olanlar

UyuyanGuzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
4.068
683
123
merhaba arkadaslar! 21 yasindayim burun operasyonu icin doktor arastiriyorum. suan yurt disindayim ama yazin izmir'e gelecegim aile ziyaretine ve orada yaptiracagim insallah. ne kadar sure once, nerede, kime ve hangi fiyata yaptidiniz estetik ameliyatinizi? memnun musunuz ya da asla tavsiye etmiyor musunuz ogrenmek istiyorum lutfen! ablam gecen hafta ozel ekol hastanesinde opt.dr. cem karas'a yaptirdi ameliyatini, onun da bi tanidigi 8 ay once orda yaptirmis o yuzden orayi tercih etti bu doktoru. bilgi paylasiminizi bekliyorum kizzllarrr...hihoyyyt

vala canmm izmirde ya cüneyt özek yada ali barutçu diyolar.. bende yaptırıcam 2 si arasında tercih yapmaya çalışyorum..

Arkadaslar madem izmirde doktor arastırıosunuz bende sıze prof doktor atay atabeyı onerırım.Ben ona ameliyat oldum ve cok memnunum gercekten hemde cok.Mutlaka bi görüşün derim.Ayrıca ön görüşme ve muayaneden parada almıyor.

slmlar,bn fazıl apaydın a oldum,çok memnunum,9 temmuz 2009 da gerçekleşti ameliyatım,dileyenlere ayrıntılı bilgi verebilirim...:emir_bebek:

slmlar,bn fazıl apaydın a oldum,çok memnunum,9 temmuz 2009 da gerçekleşti ameliyatım,dileyenlere ayrıntılı bilgi verebilirim...:KK46:
merhaba ameliyatınızın üzerinden yıllar geçmiş. süreciniz nasıl geçti bu zamana kadar bilgi verebilir misiniz

Back