Burun Estetiği Hakkında Bilgi Verebilir misiniz? Olanlar memnun mu?

rosemoonnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2022
73
19
Arkadaşlar Merhaba. Yaklasık 13 gün sonra benim renoplasti ameliyatım olacak. Fazlasıyla heyecanlıyım diyebilirim.
Daha önce burun estetiği olan arkadaşlarımız var mı? Memnun musunuz? Bir de bu tetkikler ameliyat olacağın gün mü yapılıyor, ameliyat süreciniz , sonra ki süreciniz nasıldı? Bu konular hakkında bilgi verirseniz cok sevinirim. Ben özelde yaptırıyorum. Doktoruma da güveniyorum umarım benim için herkes için en hayırlısını verir Allah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Merhaba. Yaklasık 13 gün sonra benim renoplasti ameliyatım olacak. Fazlasıyla heyecanlıyım diyebilirim.
Daha önce burun estetiği olan arkadaşlarımız var mı? Memnun musunuz? Bir de bu tetkikler ameliyat olacağın gün mü yapılıyor, ameliyat süreciniz , sonra ki süreciniz nasıldı? Bu konular hakkında bilgi verirseniz cok sevinirim. Ben özelde yaptırıyorum. Doktoruma da güveniyorum umarım benim için herkes için en hayırlısını verir Allah.
Merhaba ben yaklaşık 1 buçuk yıl önce oldum. Benim içsel bi problem vardı bunun yanında doktorumdan rinoplasti de istedim. Allah’a çok şükür şimdiye dek hiçbir problem yaşamadım. Hatta benden sonra 4 arkadasım(hatta bunlardan birinin de bir arkadaşı ) yaptırdı doktoruma. Ve hepsi de çok memnun. Bi süre şiş morluk ödem vs olabilir ama bu süreç kişiden kişiye değişir