izmir'de burun estetigi dr tavsiye

cress

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2021
2
1
34
Merhaba, Izmir'de Ekim ayinda burun ve kepce kulak estetigi olacagim. Dr. Umut Sakarya ve Dr. Mustafa Yazir'a daha once ameliyat olmus olanlar goruslerini paylasabilir mi? Cok tesekkur ederim.

Merhaba doktorunuza karar verdiniz mi acaba?ben de İzmir’de estetik olmaya karar verdim şu an için Aykut Erdem Dinç ve İbrahim Korhan’ dan randevu aldım.haftaya görüşmelerim var Daha önce ameliyat olmuştum benimki revizyon olacak.ameliyat kısmı en kolayı bence karar aşaması çok saha zor

Mustafa yazır liplifti güzel yapıyor gibi fotoları çok beğendim ama burunları bira fazla kalkık gibi geldi.

Karar verdiniz mi? İbrahim bey ile görüşmeniz nasıl geçti?

Karar verdiniz mi? İbrahim bey ile görüşmeniz nasıl geçti?
Merhaba ben ameliyatımı oldum, Aykut beyi tercih ettim.İbrahim beyin similasyonunu beğenmedim ama yaklaşımı gayet dürüst olanı söylüyor, tavrı çok sıcak değil ama çok da önemli değil bu önemli olan yeteneği tabi .öngörüşme ücretli bu arada.ameliyat gününü çok geç tarihe verdiler vaktim yoktu ve Aykut beyin enerjisi daha iyi hissettirince onu tercih ettim.

Çok geçmiş olsun.

Ben dr İbrahim Korhana ameliyat oldum 3.ayıma gireceğim Ocak 11de ve çok memnunum

Merhaba çok geçmiş olsun. Fotoğraf atar mısınız rica etsem? Bende 13 ocakta olacağım Allahın izni ile
İbrahim hocaya ameliyat olmuşlar ve olacaklar adına gerçekten çok mutluyum Fakat 2022 ye girdikten sonra gelen zamı gerçekten merak ediyorum.

İbrahim korhan’a ameliyat olanlar fiyatını yazabilirler mi acaba? Ve memnun olup olmadığınızı

merhaba memnun musunuz aykut beyden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…