İZMİRDE BULUŞMAA hadi kızlarr :))

kızlarr kimse yokmuuuu yarın buluşamaya geliyosunuz dimii :) bidee ben tekk oluyomuşumm haydeeee :))

KIMSE YOKMU GELMİYOMUSUNUZ BULUSMAYA
ZEYNEP YENI BİR TOPİC ACIN BULUSMAYI HATIRLATIN UNUTMUS Da OLABILIR KIZLARRRR

KIMSE YOKMU GELMİYOMUSUNUZ BULUSMAYA
ZEYNEP YENI BİR TOPİC ACIN BULUSMAYI HATIRLATIN UNUTMUS Da OLABILIR KIZLARRRR

canım yeni topik açarsam iyce karışır bu sefer.. zaten gelecek olan kızların çoğu biliyo girerlerse burdanda görceklerdir.. artık kısmett :))

kızlarr kimse yokmuuuu yarın buluşamaya geliyosunuz dimii :) bidee ben tekk oluyomuşumm haydeeee :))
ben geliyorum bu sefer ki kalabalık olamayacak belli :)
canım yeni topik açarsam iyce karışır bu sefer.. zaten gelecek olan kızların çoğu biliyo girerlerse burdanda görceklerdir.. artık kısmett :))

hadi hayırlısı.duyan ve gerçek kişilikler gelecektir diye düşünüyorum.hodri meydan günü gibi olacak biraz :) ellerinize çiçek almayı unutmayın ne olur ne olmaz gidip orda kim diye bakınıp komik duruma düşmeyelim.

İZMİR'DE YAŞAYAN TÜM KKCILAR DAVETLİDİR.

Gaziemir Optimum'a ulaşım.
Karşıyaka taraftan izban(tren) ile Esbaş durağı
Üçyol-Hatay ile Gaziemir yönüne gelen eshotlarla Ege serbest bölge durağı
Bornova yönünden gelenler Üçyol yönüne giden metro ile Halkapınar Metrodan Üst geçitle İzban hattında Cumaovası yönüne giden tren ile Esbaş durağına
Konak yönünden gelenler varyanttan Gaziemir eshotu ile Ege serbest bölge durağı,
Alsancak yönü için Hocazade camii önünden geçen Gaziemir eshotları
Buca-Şirinyer izban hattına yakınsanız tren ile esbaş durağı yada dolmuşlar
Optimum yer olarak uzak görünsede ulaşımı çok kolaydır.önünden geçen çok sayıda dolmuş ve eshot vardır.

kendi adıma çok memnun olduğum bir buluşma oldu.
pnyze,okyanus,ardita arban ve minik tatlı prensi Enver ile saatler nasıl geçti anlamadım.sağ olun kızlar başka buluşmalarda görüşme dileği ile.uzun süreli bir arkadaşlığımızın olmasını umuyorum.

Ayyy görmedim bunuu kızlarr kaçırdım tühh nasıl geçti buluşmanız umarım birdahakine bende katılırım

evt canm aynen öyle bende çok memun herşey çok güzeldi iNŞLAHH tekrRR buluşucaz bu sefer daha güzell olur :))

kendı adıma benımde çok mutlu oldugum bı görusme oldu çok gseldi oglumda tanıstı ablalarıyla gusel vakıt gecırdık

Simdi haberim oldu belki bende gelirdim.
Biz 3 yil once bulusmustk ama hep foto koymustuk siz cekmedinizmi?

Bende kaçıranlardanım...

Bir daha ki buluşmaya katılmak isterim...

Fot. isterizzzzzzzzzz :) Neler yaptınız ,neler konuştunuz detaylarrrrrrrrrr lütfen :)

Eskiden buluşmalarımız olay olur fotolar koyardık. Özlemedim değil o günleri,arkadaşlıkları
Bir dahaki buluşmada bende olurum inşallah :3
7:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…