selam bende izmirliyim ama 02:00 derken ? gecemi öğlenmi şaşaırdım açıkcası .. Bende gelebilirim sanki bi heycanlandım ebn bekarım + 17 yaşındayım
ayın 22 sinde mı olcak bu çok iyi bende sabırsızlanıyorum acıkcası hep beraber gusel vakit gecircegimizi ve tecrubelerınızden faydalanacagımı dusunuorum bende 23 yasında 2 çocuk annesıyım 1 cocugumu bırakıp bırını alcam mecbur yanıma acaba benden baska çocuklu bırı gelcekmı ?
Huuu Huuuu kimse yokmu
Huuu Huuuu kimse yokmu
Slm kızlar bende 24 yaşındayım bi oğlum var ve 2. Ye hamileyim kaltılamk isterim ama o gün kpss sınavım var ve izmire yabancıyım daha tam olarak yerleri bilemiyorum mekanın neresi olduğunu daha açıklayıcı olarak yazarsanız adres vb. Sınava ege üni. De gircem yetişebilirsem katılmak isterim
Slm kızlar bende 24 yaşındayım bi oğlum var ve 2. Ye hamileyim kaltılamk isterim ama o gün kpss sınavım var ve izmire yabancıyım daha tam olarak yerleri bilemiyorum mekanın neresi olduğunu daha açıklayıcı olarak yazarsanız adres vb. Sınava ege üni. De gircem yetişebilirsem katılmak isterim
canımcım kedi 35 açıklamış biraz ama öyle zor olur biraz ben sana şöyle diyim.. metroya bindiğinde bornovadan bir kaç durak sonra halkapınara geliyo orda in aktarmaya izbana bin ordan direk optimaya gidersen önünde duruyo zaten... yada ogün bende ordan bincem denk gelirsek beraber gideriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?