• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama İZMİR'de bu saç engini kullanan yaptıran varmı?

kızlar ya emin eldem i tanıyan var mı aranızda, adam şimdi konyada.. söylediğine göre önceden izmirdeymiş, karşıyakada falan varmış salonları.. şanlı bir geleceği var gibi gösteriyo.. ama gerçek mi değil mi emin olamadım.. ben saçımı beş ay kadar önce koyu kahve yaptım neredeyse siyah yani.. 5 ay dinlendirdim. adama gidip renk açtırdım, röfle bi nevi ama.. bi garip oldu.. herkes iyi oldu diyo ama içime sindiremedim ve 160 lira aldı.. neyse.. velhasılında tanıyıp yorum yapabilecek olan var mı aranızda?

ay aynı dertten bende de var kızlar karsıyakada yada alsancakta fiyatı uygun ve sarı sac konusunda basarılı kimler var?nizam and team iyi diye biliyorum ama fiyatları yüksek

aynen kızlar,ben de karşıyakada oturuyorum.ilk kuaförüm istanbuldan döndüğümde taşınmıştı.
saçımı açacak ve platin yapacak hem ucuz hem güvenilir bir yer istiyorum.
biliyorum ki hem ucuz ve sağlam yapan yerler var denk gelmesem ben de ucuz etin yahnisi... olayına girerdim ama değil.
her neyse bilen varsa lütfen yardımcı olsun mafoldumben
özellikle bahçelievler tarafında varsa gidicem hemen mafoldumben

Back