Saç Rengi ve Saç Boyama İZMİR'de bu saç engini kullanan yaptıran varmı?

nutez

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
1.138
7
683
46
İzmir
bende bu saç rengini istiyorum arkadaşlar zaten sarı kullanıyorum fakat sürekli bir kuaför edinmek istiyorum ve bu saçları her el tutturamıyor,benim kuaförüm kapatıp istbl gitti.izmirde bunu yapabileceğini düşünen arkadaşlar özele msj atsın isim adres,tarif falan hepsi olur.teşekkürederim.

Son düzenleme:
bnm saclarım da hemen hemen bu renge yakın,biraz daha acık renk benim sac rengim hatta,bende izmirde ozellikle alsancak tarafında iyi boya yapan bi kuafor arayısındayım....(((

saçını rengini çekip koyabilirmisin canım buraya bir fikir olur.ben de koyayım bari şimdi.

yüzümü koyaadım görüntü kirliliği var özür dilerim ama malum eşim biraz kızıyor resim olayına.benim saç rengim bu bu tonu yada diğer resimdeki tonu tutturmak istiyorum yeni kuaförde.

Son düzenleme:
birtane söylendi ocean cım ama arkadaşkendi yaptırmamış sadece iyi bir kuaför diyor.muhakkak öyledir ama ben bu sçı yaptırmış denenmiş istiyorum çünkü düz boyz ii yapılabilir ama bu riskli biraz ama dilersen yazaym yinede.

benim saçım da röfleliydi çok da memnundum sonra izmir çiğlide bi kuaföre gittim ve saçımın dipleri turuncu oldu sonra ben o turunculugu kapatmak için koyu kahveye boyadım ama dayanamadım sarı başka bişi koyu renkle yapamadım şimdi saçım yine röfleli ama çok döküldü haliyle. 6 ay beklicem biraz düzelsin diye sonra da izmirde kuaför arayacam galiba..bulamazsam saç boyatmak için şehir değiştirmem gerekecek

bu topiği takip et canım muhakkak blucaz bence.süprizzzzz..bende bekliyce.haaa bu arada ben kendim bulursam sanada haber veririm .taşınmana gerek yk en kötü karşıyakaya gelirsin kuaföre belki urada bulabilirim.banada başka renk gitmiyor alışmışız yıllardır saırım.

ttatlımm nerdeee yzaaptırdın bu rengı nutez hangı kuaför

kızlar merhaba, benim 2 tane röfle konusunda önerebileceğim kuaförüm var.ama biri göztepe de biri ksk da hangisi size daha yakınsa yada uygunsa ona göre haber verebilirim .özelden yazabilirsiniz

:lepi:buldum kızlar buldum henüz gitmedim ama dün saçı sarı olan ve beğendiğim biriyle aynı ortamdaydık veeeee gittiği kuaförü söylediiidelikafadulden...sarıda çok iyi dedi..:dance:.bostanlıdan carefoura doğru dönünce mavişehir geliyor sağ kolda sanırım o tansaş yada polikliniklerin hizasında cem kuaför müş.sositososito :teytey:

Son düzenleme:

çiğlide gidilebilcek tek kuaför var oda deniz kuaför eskiden alsancaktaydı orayı kapatıp çiğlide açtı ben sadece föne ve topuza gidiyorum henüz boya yaptırmadım ama yaptıranların ki gayet güzeldi başka kuaföre gidilmez hiçbirşey beceremiyorlar çiğlide
bende röfle yaptırıyorum bucada kuaför arkadaşım var ama yakınlarda bir yer istiyorum sürekli gidebileceğim mavişehir bostanlı tarafında olabilir :)

arkadaşalr ben kullandım
size önerebilceğim süper bi kuaför hem bostanlıda hemde alsancakta şubeleri war alsancakta kıbrıs şehitlerinin içinde,bostanlıda yunusların orda nizam team yıpranma yok kesinlikle memnun kalacağınız bi yer.
ben 2hafta önce izmir dışında olduğum için dışarda yaptırdım röflemi mahfettiler bugün rengini kapattırdım süper bişi oldu DDD

benimde karşıyakada vardı kapatıp memleketine gitti..karşıyakada iyi ve uygun fiyatlı kuaför bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..

arkadaşlar benim gittim kskde cumhur var ksknin en eski kuaförlerinden izmir tv de ve posta gazetesinede çıkıyor kesim ve boya konusunda memnunun sahildekilerine göre fiyatıda çok uygun tavsiye ederim.google da yazarsanız çıkar sitesi..

evet canım cumhur bana çok yakın ve 4 yıl öncesi ona giderdim sürekli ve iyi bir kuaför fakat son yıllarda rahatsız olduğum için gitmedim gelen müşterileri çok değişti her telden kadın gidiyor ve sohbetlere ister istemez dyuyorsun ve bu beni çok rahatsız etti gitmez oldum.

arkadaşlar karşıyaka ya da konakta iyi bir kuaför arıyorum ama uçuk fiyatları da olmasın istiyorum. saçlarım uzun ve ani bir kararla kısa kestirmek istiyorum.lütfen yardımcı olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…