• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de bombalı saldırı protesto edildi

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
İzmir’de, çeşitli sivil toplum kuruluşu üyesi yaklaşık 20 bin kişi Ankara’da yaşanan patlamaları protesto etti.
12.10.2015 - 14:17

Ankara'da Tren Garı önünde yaşanan bombalı saldırı sonucu 97 kişi hayatını kaybederken çok sayıda vatandaş yaralanmıştı.

20 BİN KİŞİ PROTESTO ETTİ
Bombalı saldırı İzmir'de Basmane Dokuz Eylül Meydan'nda yaklaşık 20 bin kişiyle protesto edildi.

"SARAYLA SAVAŞIP BARIŞI GETİRECEĞİZ" SLOGANLARI
Protesto gösterilerinde "Sarayla savaşıp barışı getireceğiz" sloganları atıldı.

esh_2946_1.jpg

CHP VE HDP MİLLETVEKİLLERİ KATILDI
Protesto gösterilerine CHP Milletvekilleri Tucay Özkan, Mustafa Balbay, Kamil Okyay Sındır, Özcan Purçu ve HDP İzmir Milletvekilleri Müslüm Doğan ve Ertuğrul Kürkçü katıldı.

esh_6643_1.jpg

Grup, sloganlar atarak Doktor Refik Saydam Bulvarı üzerinden, Montrö Meydanı'na çıktı. Grup burada oturma eylemi yaptıktan sonra sloganlar atarak Gündoğdu Meydanı'na çıktı. Burada kurulan alanda, sivil toplum kuruluşu yöneticileri konuşma yaptı.

izmir_553.jpg

DENİZE KARANFİL ATTILAR
Ankara'daki saldırı kınandı. Daha sonra Ankara'da hayatını kaybedenler için, denize karanfil atıldı.

izmir_8643.jpg

esh_9787_1.jpg

esh_7167_1.jpg

http://www.ensonhaber.com/izmirde-bombali-saldiri-protesto-edildi-2015-10-12.html

İzmir’de, çeşitli sivil toplum kuruluşu üyesi yaklaşık 20 bin kişi Ankara’da yaşanan patlamaları protesto etti.
12.10.2015 - 14:17

Ankara'da Tren Garı önünde yaşanan bombalı saldırı sonucu 97 kişi hayatını kaybederken çok sayıda vatandaş yaralanmıştı.

20 BİN KİŞİ PROTESTO ETTİ
Bombalı saldırı İzmir'de Basmane Dokuz Eylül Meydan'nda yaklaşık 20 bin kişiyle protesto edildi.

"SARAYLA SAVAŞIP BARIŞI GETİRECEĞİZ" SLOGANLARI
Protesto gösterilerinde "Sarayla savaşıp barışı getireceğiz" sloganları atıldı.

esh_2946_1.jpg

CHP VE HDP MİLLETVEKİLLERİ KATILDI
Protesto gösterilerine CHP Milletvekilleri Tucay Özkan, Mustafa Balbay, Kamil Okyay Sındır, Özcan Purçu ve HDP İzmir Milletvekilleri Müslüm Doğan ve Ertuğrul Kürkçü katıldı.

esh_6643_1.jpg

Grup, sloganlar atarak Doktor Refik Saydam Bulvarı üzerinden, Montrö Meydanı'na çıktı. Grup burada oturma eylemi yaptıktan sonra sloganlar atarak Gündoğdu Meydanı'na çıktı. Burada kurulan alanda, sivil toplum kuruluşu yöneticileri konuşma yaptı.

izmir_553.jpg

DENİZE KARANFİL ATTILAR
Ankara'daki saldırı kınandı. Daha sonra Ankara'da hayatını kaybedenler için, denize karanfil atıldı.

izmir_8643.jpg

esh_9787_1.jpg

esh_7167_1.jpg

http://www.ensonhaber.com/izmirde-bombali-saldiri-protesto-edildi-2015-10-12.html

kimle birlik oldunuz HDP lilerlemii..

birleşmişler oyun tezgahlıyorlar, ve acımasızca insanları katlediyorlar pis pis sırıtıyorlar sonrada şu eylemi yapıyorlarr..ve hedef pkk değil SARAY niyetler belli niyetler ortada

Eeee ne olacak bu ulkenin teroristi pkk degil , saray ...

Allah akil fikir versin herkese amin..

birleşmişler oyun tezgahlıyorlar, ve acımasızca insanları katlediyorlar pis pis sırıtıyorlar sonrada şu eylemi yapıyorlarr..ve hedef pkk değil SARAY niyetler belli niyetler ortada

Sen Chp yi neyle suçladığını sanıyorsun şimdi? Chp mi hdp ile birleşerek o insanları bombaladı katletti? Lafının nereye gittiğine bir dikkat etsin herkes. Keşke chp nin medya takip çalışanları şu yorumunu görse de bir şikayette bulunsa. Siz öyle korkutuyorsunuz ya milleti savcılığa verilirsin diye. Dur ama şimdi şey dersin, ben yazdıklarımın arkasındayım benim korkum yok falan fişman.
Herkes yazdığına dikkat etsin, herkes haddini bilsin.

Sen Chp yi neyle suçladığını sanıyorsun şimdi? Chp mi hdp ile birleşerek o insanları bombaladı katletti? Lafının nereye gittiğine bir dikkat etsin herkes. Keşke chp nin medya takip çalışanları şu yorumunu görse de bir şikayette bulunsa. Siz öyle korkutuyorsunuz ya milleti savcılığa verilirsin diye. Dur ama şimdi şey dersin, ben yazdıklarımın arkasındayım benim korkum yok falan fişman.
Herkes yazdığına dikkat etsin, herkes haddini bilsin.

Canım onu biz değil bazı arkadaşlar diyo hukumet patlamış bombayı. Bu konuda ne düşünüyosun

pardon kim birlesmis? chp mi insanlari katleden..hayatini kybeden insanlarin icinde chp li ve hdp li insanlar vardi.iki partinin de protesto etmesi kdr normal bsey olabilirmi? kime saldiracaginizi sasirdiniz artik.

Ben siyasette hiçbir zaman niyetlerin ortada olduğunu düşünmüyorum. Biz buzdağının sadece üstteki kısmını görüyoruz. Yani pek itibar etmiyorum haberlere sözlere vs

Canım onu biz değil bazı arkadaşlar diyo hukumet patlamış bombayı. Bu konuda ne düşünüyosun

Beni bağlamıyor başkalarının ne söylediği. Ben chp liyim. Chp nin bu terör konularında en masumlardan olduğuna da eminim, o yüzden kakaonun bu söylemine bir chp li olarak tepki gösteriyorum. Akp nin ışidi desteklediği, pkk lıları davul zurnalarla karşılattığı, 7haziran da millet kaosu seçti diye tehditler ettiği gerçeklerinden yola çıkarak arkadaşlar bunu iddia ediyor olabilir. Sen de çıkarsın tıpkı benim verdiğim tepkiyi verirsin. Seni bağlayan ne? Ya da benim tepki göstermemle başkalarının akp yi suçlu görmesinin bağlantısı ne?

Dustu zaten merak etme.. En son dun Ankaranin ortasina dustu, altinda 350 kisi kaldi.
Her konuda böyle bu aralar, merak etme saraylım.
400 milletvekili derler 'ı kıdır millitivikili bışınızı dişsin'
Saray derler 'sırıy bışınızı dışsın'
Lügatına yeni bir kelime katmış onu pekiştiriyor anladığım kadarıyla.

Kendi ulkenin devletini katil olarak görüyorsun seni alkışlıyorum ...
Ulkeyi teror orgutleri mi yonetiyor? Bu ulkenin basinda kim varsa, bu kadar teroristi ulkeye kim soktuysa onu suclayacagim tabii. Tarihinde ilk defa teror bu kadar palazlanmis, Ankaranin gobegine kadar girmis, 100 kisi canindan olmus, 250 kisi hayat mucadelesi veriyor hastanelerde.. 13 senede ulkeyi ic savasin esigine getirdiler.. Her yer kan golune donmus, millet sokaga cikmaya korkuyor.. Kimi suclayacaktim ya? Hukumet sorun cozme yeridir, paralel yapti, PKK yapti, ISId yapti, ben ne bileyim diye sikayet etme yeri degildir. Beceremiyorsan ineceksin o koltuktan, becerebilen gelecek arkadas.. Iktidar teror orgutlerini ulkeye toplayip, daglardan indirip, yol kesmelere goz yumup, bomba dosemeye ses cikartmayip, utanmadan "biz demistik" deme yeri degildir..

Ah benim güzel İZMİRİm ah benim güzel izmirimin insanları o kadar şehidimiz oldu neden onlarda 1 kere yuruyus yapılmadı neden sen nasıl o adilerle birlikte yuruyus yaparsın neden ! Nasıl!
Yazıklar olsun 18 yıldır izmirliyim diye seviniyordum artık diyemiyorum AKP ye dusmansin diye asıl dusmanimizla duruyorsun!

Ulkeyi teror orgutleri mi yonetiyor? Bu ulkenin basinda kim varsa, bu kadar teroristi ulkeye kim soktuysa onu suclayacagim tabii. Tarihinde ilk defa teror bu kadar palazlanmis, Ankaranin gobegine kadar girmis, 100 kisi canindan olmus, 250 kisi hayat mucadelesi veriyor hastanelerde.. 13 senede ulkeyi ic savasin esigine getirdiler.. Her yer kan golune donmus, millet sokaga cikmaya korkuyor.. Kimi suclayacaktim ya? Hukumet sorun cozme yeridir, paralel yapti, PKK yapti, ISId yapti, ben ne bileyim diye sikayet etme yeri degildir. Beceremiyorsan ineceksin o koltuktan, becerebilen gelecek arkadas.. Iktidar teror orgutlerini ulkeye toplayip, daglardan indirip, yol kesmelere goz yumup, bomba dosemeye ses cikartmayip, utanmadan "biz demistik" deme yeri degildir..

Ay inşaallah o zmn su iktidarın basına baska birisi cikarda . Ah vahlarinizi duyarim.ne diyim ya sana laf anlatamiycam . O yuzden ben deveye hendek atlatayim daha iyi ..

Back
X