İzmir'de bombalı saldırı protesto edildi

Ah canm.benm ona buna nie yuruyis yapmadin diyecegine çıkıp sen yapsaydincilar simdi gelir ...

Ya sana bisey derdimde sinirlerimi gercekten yipratmak istemi yorum . Git arkadaşım kendi kafanda bir arkadaşımız la ego tatmini yapin .

Ah canm.benm ona buna nie yuruyis yapmadin diyecegine çıkıp sen yapsaydincilar simdi gelir ...
Ben 3 yıldır İstanbul luyum ve RECEP TAYİP ERDOGANİN şehitler ve aileleri için yaptığı mitinge gittim Allahima sukurler olsun! İzmir artık her turlu şeye yuruyus yapıyor ama kimse deniyor şehitlerimiz var yas ilan edelim! Ateş düştüğü yeri yakar 1 2 gün ah vah edip oo Ankaraada ölenleri unutacaklar laf olsun , huzursuzluk olsun tek istedikleri bu! Barış falan değil.

Cok sukur rabbime neyseki bana bunu gosterecek goz vermis cnm . Neyse hayirli geceler

Senin dusman dedigin HDPnin agababasi Apo ve PKK ile senin canla basla destekledigin AKP senelerdir kolkola, birak biraz da Izmir HDP ile yanyana dursun, ne var yani? AKP teroristleri dagdan bandolarla karsilarken de boyle tavir koymus muydun? Yaziklar olsun! demis miydin? Hala AKPli olduguna gore cevap belli, ben de soruyorum iste..
Birakin yaa.. Siz uzulmeyin sehitlerimize.. Sizde igreti duruyor..

İzmirde teröre tepki verilmediğini nereden çıkardınız, öğrenebilir miyim? Bütün evlerde bayrak asılıydı hanımefendi, rica ederim bilmediğiniz etmediğiniz konular hakkında ahkam kesmeyin.
şehitler için insanlar lokma döktürdü
mevlüt okuttu.
Aliağa bir şehit verdi, bildiniz mi?
insanların gözünden yaş aktı o gün. benim babam hiç tanımadığı bilmediği bir insanın cenaze namazını kıldı.
lütfen!
kendime İstanbulluyum demeye devam edin, İzmirliyim demeye utanın.
çünkü şu yazdıklarınızı okusalar, evlerine bayrak asan, şehitler için lokma döktüren, mevlüt okutan eski hemşerileriniz de sizden utanır.
çok şükür vatanı sevmeyi kimseden öğrenmeye ihtiyacımız yok.

Ben kendi dusuncemi dile getirdim senin dusuncende buymus saygı duyarim . iyi akşamlar

Varsın utansinlar Allah herkesi ıslah eglesin akıllarını başlarına getirsin 'herkes için geçerli bu sözüm '

Varsın utansinlar Allah herkesi ıslah eglesin akıllarını başlarına getirsin 'herkes için geçerli bu sözüm '
Allah ıslah eder mi bilemem, Allah'ın işine kul karışamaz derler. ama gün gelecek hukuk tüm sorumluları ıslah edecek, buna inancım tam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…