Canım bizim bütün tahliller o hastanede yapıldı kan olsun spermiyogram hepsi zaten orda oldu......Biraz önce aradım sordum bu rahim filmini haftada sadece 1 dafa çekilyomuş oda denk gelmesi çok zormuş o yüzden dışarıda yaptırın diyolarmış dışarınınkinide kabul ediyolarmış bu arada herkesin bilgisi olsun yinede sağol canım
İYi olur gideceğim gün yazarım görürsen orda tanışırız ben sarışınım orta boylu etine dolgun beyaz tenliyim iri kahverengi gözlerim var umarım tanırsın
canım ben rahim filmi için dokuz eylülü aradım bana hiç böyle bişey demediler sadece adetinin ilk günü bizi ara biz sana randevu verelim dediler kafam karıştı şimdi keşke egeyemi gitseydim dokuz eylül nasıl acaba
canım ya sen benimi tarif ettin ama ben kumralım sarışın etine dolgun (tombiş) orta boyluyum gözlerimde kahverengi sen gelmeden yaz benim profilime ben gelirim oraya merak etme.
senin profiline mesaj yazamıyorum istersen ayarlarına bir bak canım yani açarsan bende yazarım sana a.s.a.s.
Kııss sende ilahi ya adamlar sana randevu verelim diyo adetinin ilk gününü soryo bide senin kafan karışyo ben ilk dokuz eylül diyodum ama eşimi ege ünvrstesine sevk edince mecburen orya gittik ama yinede sen bilirsin:1hug:
yok canım korkma bende senin gibi düşünüyordum ama kendimden utandım çıkınca birde özelde anestezili 300 ytl çektiricektim param yerinde kaldı sadece basınçlı ilaç verilirken adet sancısı gibi oluyor biranlık oda hemen bitiyor canım benimgibi çıkınca bumuydu ya korktugum şey diyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?