mrb. arkadaşlar,
sevgili egeliii. arkadaşım ben 3, senedir özel egeye gidiyorum.dr. kaan bozkurt.biraz farklı bir merkez işlerinde iyiler .
iki kez hamile kaldım.seri işleyen purosüdür var.raporada yardımcı oluyorlar.önümüzdeki ay 7. denememi yaptırııcam. sormak istediğin başka soru varsa cevaplarım.dualarımla.
tatlım daha belli değil nerde yaptıracağım araştırıyorum daha....o yüsden bilgi istiyorum herkesdenCanım sen özel yaptırmıcan mı yani bütün masrafları kendin karşılıcaksan istersen 1 yıllık evli ol ama devletin karşılamasını istiyosan bu gibi yani 3 yıllık evli olma şartı ne bilim buna benzerşeyler işte bizide pazartesi hemşire aradıda söledi yoksa ben bilmiodum bide ben devlette yaptırıom yani 2 denemeyi devlet karşılıo öyle işte
Yok canım ben daha çektirmedim ama biraz önce aradım konuştum özel şifa hastanesinde çektircem ayın 26 sı gibi adet olcam adet bitiminin 2. gününe yaptırcam
Aaa gerçektenmi ya hemşire eşime dışarıda çektirin demiş size kime sölediniz nasıl yaptırdınız bilgi verirsen çok sevinirim, yada o onlar arayınca heyecan yaptıda yanlışmı anladı
arkadaşım benim oraya müracat ettigimde daha önceden hormonlara ve spermiyogram testine bakılmıştı ama oradaki hocalar onları degilde kendileri yaptırdıklarını kabul ediyorlarmış sil baştan hepsini yaptırdık tabi ilk olarak film istedi servisteki hemşire götürdü beni flme sen tekrar bir görüş ben burda çektirmek istiyorum de bakalım ne diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?