Onu muhtemelen 1 saatliğine göreceğim ama 2 gün kalacağım o yüzden gezilecek yerlere yakın bir yer olsun istiyorumBence görüşmek istediğiniz kişinin evine yakın bir yerden apart bulun.
Öğretmen Güzelbahçe’de yaşıyorsa Karşıyaka’dan ev tutmayın bence.
Mazota her gün zam geliyor.
Daha çok deniz civarında olmak istiyorum Buca sanırım denize uzak mesafedeNereyi gezeceksiniz nerelere gideceksiniz bunlar önemli..çünkü Buca ve Karşıyaka çok zıt noktalar...zamanınız trafikte geçmesin sonra
Gezmek derken?Onu muhtemelen 1 saatliğine göreceğim ama 2 gün kalacağım o yüzden gezilecek yerlere yakın bir yer olsun istiyorum
Deniz derken yüzme amaçlı mi yoksa akşam sahilde yürümek amaçlı mi....yüzme amacliysa zaten konaklamada merkezi tercih etmemelisiniz...yok ben akşamları sahilde yuruyeyim derseniz Karşıyaka doğru tercih olur. Buca denizin yani değil.Daha çok deniz civarında olmak istiyorum Buca sanırım denize uzak mesafede
Yok deniz güneş kum için Muğla’ya gideceğiz öncesindeGezmek derken?
Deniz,güneş,kum mu?
O zaman Buca,Karşıyaka olmaz!
Özdere,Foça,Gümüldür…
Yok geçirmek için değil yürüyüş oturmak bişeyler yemek içinDeniz derken yüzme amaçlı mi yoksa akşam sahilde yürümek amaçlı mi....yüzme amacliysa zaten konaklamada merkezi tercih etmemelisiniz...yok ben akşamları sahilde yuruyeyim derseniz Karşıyaka doğru tercih olur. Buca denizin yani değil.
O zaman Karşıyaka uygun.Yok deniz güneş kum için Muğla’ya gideceğiz öncesinde
Sadece izmiri çarşısını saat kulesini kordonunu falan gezmek için merkezi bi yer istiyoruz
Çok teşekkür ederimO zaman Karşıyaka uygun.
Vapurla Konak’a,Kemeraltı’na gidersiniz.
Karşıyaka çarşıda gezersiniz.
Sahilde yürüyüş yaparsınız.
Çok teşekkür ederimOgretmeninizi bulmaniza cok sevindimKarsiyakada konaklayin
Yaniniza kamp sandalyelerinizi alin
Gun batiminda sahilde oturursunuz :)
Vapurla kemeraltina gidersiniz
Oradan kordona dogru turlarsiniz
Iyi gezmeler
Rica ederim.Çok teşekkür ederim
Buca olmasın. En iyisi Alsancak veya Karşıyaka da olur, ve Karşıyaka'dan Alsancak /konak tarafına devamlı vapur var.Yok deniz güneş kum için Muğla’ya gideceğiz öncesinde
Sadece izmiri çarşısını saat kulesini kordonunu falan gezmek için merkezi bi yer istiyoruz
Karşıyaka, Güzelbahçe, Güzelyalı, Göztepe..bu taraflar uygun olur sizin için.Yok geçirmek için değil yürüyüş oturmak bişeyler yemek için
Peki konak bahsettiğiniz yerlere uzak mı? Öğrrtmenevinde kalmayı düşünüyoruz o da konaktaKarşıyaka, Güzelbahçe, Güzelyalı, Göztepe..bu taraflar uygun olur sizin için.
Evet uzak ama konak ogretmenevi hala aynı yerindeyse sahile beş dakika arabayla. Varyant dedikleri dönemeçten doğru aşağı sahile inersiniz. ..konak sahilinden bahsediyorum...şu meşhur saat kulesinin olduğu yer. Tarihi Kemeraltı carsinina da ordan girersiniz hatta.Peki konak bahsettiğiniz yerlere uzak mı? Öğrrtmenevinde kalmayı düşünüyoruz o da konakta
Alaçatı tam sezonun en güzel zamanı gelirsen kahvemi içersinizGezmek derken?
Deniz,güneş,kum mu?
O zaman Buca,Karşıyaka olmaz!
Özdere,Foça,Gümüldür…