izmir yıkılıyooo buluştuk yineeee

Sölemesi Ayıp Totomda 2 Tane Sinek Isırığı Şeklinde Şey Var :kedi:
Acımadan İğne Yaptılar Bana mafoldumben

elif cim konya her haliyle güzeldir dolu dolu 12 yılım orada geçti benim için oranın yeri ayrı :))))

Vayyyy fotolarda gelmiş,süperr...

Dostluğunuz daim olsun...

maşaallah size çok güzelsiniz bende çok istedim planlar yaptım ama olmayınca olmuyo işde:sinifsinif:

kızlar süper görünüyorsunuz ben kaçırmadım hiçbir buluşmayı ama en son doğumdan önce geldim sonra malum bebkten bu buluşmayada istedim aslında ma tarih uymadı neyse birdahakine tanışmak dilegile kızlar öpüldünüz hepiniz

ne güzel ...maşşallah size..dostluğunuz daim olsun ...
birgün bende izmir buluşmalarına katılmak isterim

maşallah canlarım..hepiniz çok şekersiniz..dostluklar daim olsun..sevgiyle..

Son düzenleme:
Ne kadar cici hanımlarsınız,bir o kadar da güzel,
ee maaşallah diyelim önce.
keşke nicklerinizi de ekleseydiniz.
dostluğunuz daim olsun arkadaşlar.

Aranızda olamadım çok üzgünüm bir daha ki sefere inşallah....Çok güzel çıkmışsınız maşallah İzmirli güzellere....Sevgilerim kucak kucak....opuyorumnanaktan

hepinize cok cok tesekkürler kızlar arayı uzatmadan en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere..hihoyyyt

ben geldim ama ne beni tanıyan oldu ne de ben kimseyi tanıyamadım.kızlar bana özelden telefonunuzu verin yaa.. bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:teselli:

aaaaaa inan ki cok üzüldüm yaa biz cok bakındık gelen herkese özellikle baktık anlarlar diye ah canım ya keske özelden ya da burdan gelicem falan diye bize mesaj atsaydın..cok da kalabalıktı o gün aslında bizi önceden görmüştün ablacım gerci bir yıl gecti unutmus da olabilirsin( telefonlarımızı alalım birbirimizden en güzeli..

Çok güzel çıkmısınız bende izmir kskden yeni üye oldum inşallah tanışırız bu arada cumhuriyetimizin 87 yılını kutluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…