izmir veya manisada olup kefir mayası gönderebilecek olan var mı?

sweetlyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
1.536
242
113
Kızlar merhaba kefir mayalayıp içmek istiyorum. Aktar veya mandıradan aldıklarıma da güvenemiyorum. kendisi yapan ve benimle paylaşmak isteyen olur mu?

hiç tanımadığnz bri burdan ben yollarım diyecek kişi de nasıl güveneblcksiniz ki

Bizim komşu şok marketten alıyor onunla yapıyor ne kdr güzel bilemem.

Kızlar yazdığımı düzeltiyorum.Ben Manisalıyım isteyene bi adres verebilirim Isparta süleyman demirel üniversitesinde üretilen bi yer var

Son düzenleme:
Kefir üretiliyor demek istediğim :).Türkiye'nin her yerine sipariş edebiliyorsunuz internetten.30 lira fiyatı.Bizde kefir mayalıyoruz annem hep burdan alır memnunuz.Sitenin ismini söylesem reklama girer mi bilemedim ya sorana özelden yazayım

hiç tanımadığnz bri burdan ben yollarım diyecek kişi de nasıl güveneblcksiniz ki
Evde yapılmış olduktan sonra ne kadar kötü olablrki
Marketlerde satilanlar artmiyomus o yüzden almak istemedim internette ev mayası adı altında satilanlarda hep başka resimler var güvenemedim

Çok tesekkur ederim buraya bi bakym eğer siteyi bulamazsam sze ozelden mesaj atarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…