Gebeliğe Hazırlık İzmir uygun özel hastane önerisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ozlm89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
908
854
103
35
Arkadaşlar izmirde oturuyorum uygun fiyatla gebelik takibim için özel hastane arıyoruö ben birkaç yere sordum ama çok geldi fiyatı 100 tl dediler daha fazlası olabilir diyen de var ben en fazla 50 lira muayene ücreti olsun istiyorum bilgisi olan varmı

izmirin neresi canım daha net yardımcı olabiliriz sana

Ben bucada oturuyorum canım farketmiyor benim için neresi olursa gidebilirim ben bucanın çevresine baktım yaklaşılmıyor

Ben bucada oturuyorum canım farketmiyor benim için neresi olursa gidebilirim ben bucanın çevresine baktım yaklaşılmıyor
bucayi bilmiyorum maalesef orda bir kadın doğum devlet hastanesi var diye duydum ama özeller konusunda bir fikrim yok

Bucada olmasına gerek yok canım izmirin başka bir yeri olsa da olur

doğum çok pahalı yaa.. toplam ne kadar para istiyolar?

doğum çok pahalı yaa.. toplam ne kadar para istiyolar?
Doğum özelde yapmam zaten canım işleri güçleri sezeryan yapmak ben sadece rutin kontrol amaçlı eşimin arkadaşları 6 milyar vermiş hangi hastane oldugunu unuttum ama çok pahalılar

Ozel hastaneler tam teczızatlı olmuyor bence bı unı hastanesıne gıt orada dogur zaten devlet hastanelerı takıplerını orda olmadıysan doguma almıyorlar.

Doğum özelde yapmam zaten canım işleri güçleri sezeryan yapmak ben sadece rutin kontrol amaçlı eşimin arkadaşları 6 milyar vermiş hangi hastane oldugunu unuttum ama çok pahalılar
bu sadece doğum yanii.. vay anasını

Ozel hastaneler tam teczızatlı olmuyor bence bı unı hastanesıne gıt orada dogur zaten devlet hastanelerı takıplerını orda olmadıysan doguma almıyorlar.
Ben devlet hastanesine gidiyorum ama ilgilenmiyorlar canım başından salıyorlar ultrason aletleri de eski epeyde kalabalık olunca zor oluyor

Ben devlet hastanesine gidiyorum ama ilgilenmiyorlar canım başından salıyorlar ultrason aletleri de eski epeyde kalabalık olunca zor oluyor

Hangısıne gıdyorsn? unı hastanesıne gıt benve, yesılyurt devlet hastanesı de ıyı ama bucaya haylı uzak

Buca kadın doğuma gidiyorum canım devlet hastanelerinin hepsi aynı ilgilenmiyorlar

Bulabildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…