izmirin neresi canım daha net yardımcı olabiliriz sanaArkadaşlar izmirde oturuyorum uygun fiyatla gebelik takibim için özel hastane arıyoruö ben birkaç yere sordum ama çok geldi fiyatı 100 tl dediler daha fazlası olabilir diyen de var ben en fazla 50 lira muayene ücreti olsun istiyorum bilgisi olan varmı
bucayi bilmiyorum maalesef orda bir kadın doğum devlet hastanesi var diye duydum ama özeller konusunda bir fikrim yokBen bucada oturuyorum canım farketmiyor benim için neresi olursa gidebilirim ben bucanın çevresine baktım yaklaşılmıyor
Doğum özelde yapmam zaten canım işleri güçleri sezeryan yapmak ben sadece rutin kontrol amaçlı eşimin arkadaşları 6 milyar vermiş hangi hastane oldugunu unuttum ama çok pahalılardoğum çok pahalı yaa.. toplam ne kadar para istiyolar?
bu sadece doğum yanii.. vay anasınıDoğum özelde yapmam zaten canım işleri güçleri sezeryan yapmak ben sadece rutin kontrol amaçlı eşimin arkadaşları 6 milyar vermiş hangi hastane oldugunu unuttum ama çok pahalılar
Ben devlet hastanesine gidiyorum ama ilgilenmiyorlar canım başından salıyorlar ultrason aletleri de eski epeyde kalabalık olunca zor oluyorOzel hastaneler tam teczızatlı olmuyor bence bı unı hastanesıne gıt orada dogur zaten devlet hastanelerı takıplerını orda olmadıysan doguma almıyorlar.
Ben devlet hastanesine gidiyorum ama ilgilenmiyorlar canım başından salıyorlar ultrason aletleri de eski epeyde kalabalık olunca zor oluyor
Bulabildiniz miArkadaşlar izmirde oturuyorum uygun fiyatla gebelik takibim için özel hastane arıyoruö ben birkaç yere sordum ama çok geldi fiyatı 100 tl dediler daha fazlası olabilir diyen de var ben en fazla 50 lira muayene ücreti olsun istiyorum bilgisi olan varmı
Boş gebelikten kürtaj oldum malesefBulabildiniz mi
Boş gebelikten kürtaj oldum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?