- 6 Ağustos 2024
- 214
- 167
- 27
- Konu Sahibi jelibonn35
Kızlar merhabaa️ Ümit hanımda tedaviniz nasıl sonuçlandı? Memnuniyetiniz? Kaçıncı denemede pozitif aldınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Ben ümit hanımın hastasiyim. Onu ilk gordugumden beri her şey güzel olacakmış gbi geldi bana ve çok şükür pozitifimi gördüm. Yakında bebeğimi girmeye gidicem Ümit hanımaKızlar merhabaa️ Ümit hanımda tedaviniz nasıl sonuçlandı? Memnuniyetiniz? Kaçıncı denemede pozitif aldınız ?
İlk denememiydi canmMerhaba. Ben ümit hanımın hastasiyim. Onu ilk gordugumden beri her şey güzel olacakmış gbi geldi bana ve çok şükür pozitifimi gördüm. Yakında bebeğimi girmeye gidicem Ümit hanıma
Benim dördüncü denemem ama Ümit hanımla ilkİlk denememiydi canm
Diğer denemelerin neredeydi ümit hanım başka Bi sorun mu buldu onu çözüp mü pozitifi aldn canmBenim dördüncü denemem ama Ümit hanımla ilk
Biri İstanbul bahçeci, biri DEÜ ,biri de irenbedeydi. Yok ekstra bir durum çıkmadı. Belki de zamanı gelmisti bilmiyorum ama çok bilgili, ilgli ve güler yüzlü Ümit hanımDiğer denemelerin neredeydi ümit hanım başka Bi sorun mu buldu onu çözüp mü pozitifi aldn canm
volkan emirdar’ı da bi incele derimBende 3. Tedaviye baslicam inşallah ümit hanımı düşünüyorum bakalm
Şuanlik erkek doktor düşünmüyorum canm sağol yinedevolkan emirdar’ı da bi incele derim
Funda gödeyi tavsiye ederim ilk deneme de pozitif gördük şükürŞuanlik erkek doktor düşünmüyorum canm sağol yinede
Canm bende fundada 2 negatif gördüm maalesefFunda gödeyi tavsiye ederim ilk deneme de pozitif gördük şükür
Aa gerçekten mi bizde pcos ve sperm hareketi düşüktü sizin sorun neCanm bende fundada 2 negatif gördüm maalesef
Mrb bende funda hnmda tedavideyim netleşmedi ama tüplerde sıvı ve miyom gördü bende operasyon olabilirim.benimde sebepsiz inferlite.sizin süreciniz nasıldı şuan tüpler alınınca transfer oldunuz muTuplerm tikanikti aldrdm başka sknti yok canm bizde
Evet 2 transfer 2 negatifMrb bende funda hnmda tedavideyim netleşmedi ama tüplerde sıvı ve miyom gördü bende operasyon olabilirim.benimde sebepsiz inferlite.sizin süreciniz nasıldı şuan tüpler alınınca transfer oldunuz mu
Çok soru soruyorum ama bende transfer aşamasındayım merakettim.kaçıncı gün nasıl kalitede embriyolardıEvet 2 transfer 2 negatif