Izmir tup bebek anneleri/anne adaylari burada buluşalım.

Merhaba ben izmirde degilim ama tüp bebek doktorum izmirde bu ay 2. Tüp bebek denemesi olacak. Doktorum Kahraman kolday.

Merhaba ben izmirde degilim ama tüp bebek doktorum izmirde bu ay 2. Tüp bebek denemesi olacak. Doktorum Kahraman kolday.
Selam sonuçların nasıl çıktı inşallah hamilesindir, doktorundan memnun musun birde ne kadar ücret ödediniz

Selam sonuçların nasıl çıktı inşallah hamilesindir, doktorundan memnun musun birde ne kadar ücret ödediniz
bana tüp bebek dedi. gitmiorum doktor beye. ege ğnv randevu aldm özl hocaya. siz gidicekmisiniz. ben 500 tl ödedim yılbaşındam önce

Malesef negatif. Ben pek memnun kalmadim izmirin bu konuda yetersiz oldugunu düşünüyorum.ben istanbul yada ankara da deneyecegim kısmet olursa. Kötü demiyorum ama ilgi sıfır 2.sonucum negatif olunca diktora haber etmedim bi kişi bile arayıp ne oldu sonucun demedi. 2 transferimde çok zor geçti ben buna bağlıyorum durumu. Tabi herşey nasip kısmet.

hangi merkeze gitmistiniz bizde gitmeyelim bende izmire pek guvenemiyorum bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…