Selam canim yolu yarılamışsın sen. Bende 9 haftayı bitirdim daha yolun başındayımMerhaba ben de izmirden. 21 haftalık hamileyim :)
Sanada masallahKarsiyakadayim sen nerdesin?Oh maşallah :) yolu yarıladım ama gel de bana sor nasıl yaptım:) nerede oturuyorsun
Doktorun kim ?Bornova da oturuyorum ben de
Ahmet beyi internetten takip ediyorum ve yaptıkları çok hoşuma gitti eğer bir tane daha çocuk yapacak olursam kendisine gideceğim:) bu sefer perinatolog doktor aradığım için özgür bey ile başladık devam ediyoruzErol Tavmergen doktorum tedavi sürecini onunla geçirdim daha sonra kismetse Ahmet Akkoca ile devam edeceğim.
Hayirdir geçmiş olsun sıkıntı ne?Ahmet beyi internetten takip ediyorum ve yaptıkları çok hoşuma gitti eğer bir tane daha çocuk yapacak olursam kendisine gideceğim:) bu sefer perinatolog doktor aradığım için özgür bey ile başladık devam ediyoruz
Maşşallah Allah korusun. Senin tüp bebek değil mi?Ben çok nezle grip oluyorum ce ilaç alıyordum çok bir de radyoloji bölümü öğrencisiyim stajlara falan gidiyorduk radyasyon zarar vermiş midir diye perinatolog A yönlendirdiler. Allaha şükür sıkıntı olmamış
Yok normal oldu. Başlıkta izmir görünce yazdım tanışırız paylaşım yaparız diyeMaşşallah Allah korusun. Senin tüp bebek değil mi?
Tabi gebelik sonrası surectede paylaşımlar önemli olacak.Yok normal oldu. Başlıkta izmir görünce yazdım tanışırız paylaşım yaparız diye
Sakin ol canım tadını çıkar gebeliğin tadını cikarKesinlikle. Benim ilk gebeliğim bazen neye sarcağımı şaşırıyorum ne yapacağımı bilmiyorum deli gibi oluyorum tecrubesizlik heralde.
İnşallah. Çünkü şimdiye kadar hiç bişey anlamadım korku panikten.Sakin ol canım tadını çıkar gebeliğin tadını cikar
Merhaba bende İzmir Karşıyaka dayımBornova da oturuyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?