İzmir torbali var mı?

Evet ayrıntılı yazmamisim kusura bakmayin:) torbali da yaşayanlar var mı demek istedim.

Aranan cevap bulundu :KK66:

bu kadar derin düşünmeyin allah göstermesin beyniniz falan yanar soru size ağır gelmiş :)

Iq testi de yapmak ister misin bana?
Senden fiskiriyor zannimca. Gereksiz cevabiniz hic hosuma gitmedi. Konu sahibj ne demek istedigimi anlamis. Sen anlamasanda olur.

Aranan cevap bulundu :KK66:

Iq testi de yapmak ister misin bana?
Senden fiskiriyor zannimca. Gereksiz cevabiniz hic hosuma gitmedi. Konu sahibj ne demek istedigimi anlamis. Sen anlamasanda olur.

hoşunuza gitmeyenleri duymamak için başkasının hoşuna gitmeyecek şeyler söylemessiniz sorun olmaz sorunuzun cevabını bulduysanız konu kapanmıştır

Aklima minibuse bindigim zamanlar geldi :)
Var var, Torbali'da inecek var. :p
Sen öyle diyince benim aklıma Buca'da arkadaşa giderkenki hikayemiz geldi.Biz durağa az kaldı diye hareketlenir gibi olduk,şöför de durakta inecek var mı diye sordu ama bizi görmeden,hep sordukları için.Bizim durağa da 1 durak daha var arkadaş da yook diye bağırdı ,başkası dolmuşta yokmuş gibi ,ahh ergenlik çağları :KK45:

hoşunuza gitmeyenleri duymamak için başkasının hoşuna gitmeyecek şeyler söylemessiniz sorun olmaz sorunuzun cevabını bulduysanız konu kapanmıştır
Sen hayirdir?? Konu sahibine cevap verdim araya giren sensin.. algilarinda ne tarz bir problem varsa soyle duzeltelim. Cevabima atla diyen oldu mu sana?

X