• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Serviks Uzunluğu Kısalması Gidilen Doktorlar

doludolu9ay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2021
22
10
3
29
Merhabalar. İzmir’de ikamet etmekteyim. Özel bir hastanede takipliyim. Henüz 22+3 hamileyim. Serviks uzunluğum 19,2 mm olarak ölçüldü. Bu konu başına gelmiş olan var mı doktor olarak kimi tercih ettiniz neler yapıldı. Bana sadece Progestan vajinal 2*1 kullanmam söylendi değerli yorumlarınızı bi an önce bekliyorum çok endişeliyim

Ömer Erbil Doğan a gitmenizi öneririm DEÜ profesörü Alsancak’ta muayenehanesi var tekrarlayan düşüklerim var 7 tane kendisine yönlendirilmiştim kısalıkla ilgili bir sorunum olmamasına rağmen regl dönemi ve adete yakın tek tek ölçümleri yaptı ultrasonda onun dışında detaycı bir doktor bi testimde bi gariplik buldu DEÜ ye yönlendirdi ve orda Polikliniği de ayarladı(randevu bulmak imkansız) tüm testlerim yapıldı,yapılmaya devam ediliyor

Ömer Erbil Doğan a gitmenizi öneririm DEÜ profesörü Alsancak’ta muayenehanesi var tekrarlayan düşüklerim var 7 tane kendisine yönlendirilmiştim kısalıkla ilgili bir sorunum olmamasına rağmen regl dönemi ve adete yakın tek tek ölçümleri yaptı ultrasonda onun dışında detaycı bir doktor bi testimde bi gariplik buldu DEÜ ye yönlendirdi ve orda Polikliniği de ayarladı(randevu bulmak imkansız) tüm testlerim yapıldı,yapılmaya devam ediliyor
Merhaba, süreciniz nasıl ilerledi? Aynı doktorla devam ettiniz mi?

Back