gulada Nirvana Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 132 48 37 9 Ekim 2024 Konu Sahibi cinnabon #21 Narinkimse .!.: Cok şükür. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi inşallah. Kaç haftalık oldular? Genişletmek için tıkla... Aminn Allah razı olsun daha yeni 25+1 olduk inşaallah sağlıkla süreci tamamlayıp alırız kucağımıza. Sizin kaç aylık
Narinkimse .!.: Cok şükür. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi inşallah. Kaç haftalık oldular? Genişletmek için tıkla... Aminn Allah razı olsun daha yeni 25+1 olduk inşaallah sağlıkla süreci tamamlayıp alırız kucağımıza. Sizin kaç aylık
N Narinkimse Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2018 2.282 3.059 34 9 Ekim 2024 Konu Sahibi cinnabon #22 gulada .!.: Aminn Allah razı olsun daha yeni 25+1 olduk inşaallah sağlıkla süreci tamamlayıp alırız kucağımıza. Sizin kaç aylık Genişletmek için tıkla... Maşallah. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Ben 22+2. Haftadayım. Günler hiç geçmiyor sanki. Midem de çok bulanıyor. Gün sayıyorum resmen
gulada .!.: Aminn Allah razı olsun daha yeni 25+1 olduk inşaallah sağlıkla süreci tamamlayıp alırız kucağımıza. Sizin kaç aylık Genişletmek için tıkla... Maşallah. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Ben 22+2. Haftadayım. Günler hiç geçmiyor sanki. Midem de çok bulanıyor. Gün sayıyorum resmen
gulada Nirvana Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 132 48 37 10 Ekim 2024 Konu Sahibi cinnabon #23 Narinkimse .!.: Maşallah. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Ben 22+2. Haftadayım. Günler hiç geçmiyor sanki. Midem de çok bulanıyor. Gün sayıyorum resmen Genişletmek için tıkla... Evet günler geçmiyor banada benimde midem yanıyor 2 haftadır fena şekilde. Sade tahin helvası iyi geldi bana belki bulantıyada iyi gelir. Sizede maşaallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allahım
Narinkimse .!.: Maşallah. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Ben 22+2. Haftadayım. Günler hiç geçmiyor sanki. Midem de çok bulanıyor. Gün sayıyorum resmen Genişletmek için tıkla... Evet günler geçmiyor banada benimde midem yanıyor 2 haftadır fena şekilde. Sade tahin helvası iyi geldi bana belki bulantıyada iyi gelir. Sizede maşaallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allahım
N Narinkimse Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2018 2.282 3.059 34 10 Ekim 2024 Konu Sahibi cinnabon #24 gulada .!.: Evet günler geçmiyor banada benimde midem yanıyor 2 haftadır fena şekilde. Sade tahin helvası iyi geldi bana belki bulantıyada iyi gelir. Sizede maşaallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allahım Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun. Çok sağolun.
gulada .!.: Evet günler geçmiyor banada benimde midem yanıyor 2 haftadır fena şekilde. Sade tahin helvası iyi geldi bana belki bulantıyada iyi gelir. Sizede maşaallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allahım Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun. Çok sağolun.